Roberto Mancini bir anda çıldırdı!...

Sarı-kırmızılılar için Kayserispor maçı şenlik havasında geçiyordu... Taa ki 44. dakikaya kadar.

Roberto Mancini bir anda çıldırdı!...

Sneijder ve Chedjou'nun golleriyle 25. dakikada farkı ikiye çıkaran Cimbom, 44'te Mouche ve 45'te Jaja'nın golleriyle bir anda ne olduğunu anlamayadan soyunma odasına beraberlikle gitmek zorunda kaldı... İşte ne olduysa bu 15 dakikalık devrede oldu...

Oyuncular 4 maçtır takımın başında olan Roberto Mancini'nin hiç bilmedikleri bir yönüyle karşılaştı. İtalyan hoca 2 dakika içinde savunma hatalarından dolayı gelen 2 golün ardından çılgına dönmüş bir şekilde soyunma odasına girdi... İlk kez takımına sesini yükseltip fırça atan Mancini, “Siz maçı bitti mi sandınız? 2-0 öndesiniz diye maç bitmiş sayılmıyor. Maçı bıraktınız ve rakip de beraberliği sağladı.

Bu maçı nasıl 2-0'dan 2-2'ye getirdiyseniz geriye de çevirmek sizin göreviniz. Kendinize gelin beyler maç gidiyor. Bir an önce toparlanın. Futbol konsantrasyon bozukluğunu kaldırmaz. Rakip Kayseri iyi bir takım. Hata yaptığınızda skorun ne olduğunu gördünüz. Çıkın bu işi düzeltin” sözleriyle oyuncularına sert bir çıkış yaptı ve ardından da sahadaki hataları oyuncularına anlattı.

Mancini'den bugüne kadar böyle bir çıkış hiç görmeyen oyuncular silkinerek sahaya çıkarken ilk yarının ilk 25 dakikalık bölümündeki etkili oyuna geri döndüler. 2. yarıda kendine gelen sarı-kırmızılı oyuncular, 4-2'lik skorla hocalarının şerrinden de kurtulmuş oldu.

YALIMCAN SARPYEL / VATAN İNTERNET SİTESİ



Konular Spor Haberleri