Robin van Persie'ye talip çıktı!

Van Persie'nin menajeri ile temas kuran Güney Kore kulübü, Van Persie'ye yıllık 7 milyon Euro önerdi. Sarı-Lacivertli kulüpten de görüşme için randevu talep etti. Ancak Sarı-lacivertli yönetim RVP'yi satmayı düşünmüyor.

Van Persie'ye talip çıktı!
Takvim'de yer alan özel habere göre Fenerbahçe'nin sezon başında Manchester United'dan transfer ettiği Robin van Persie için Güney Kore'den flaş bir iddia ortaya atıldı. Güney Kore takımı Jeonbuk Hyundai Motors'un Hollandalı yıldızı transfer etmek istediği iddia edildi.

Fenerbahçe'de yedek kaldığı için mutsuz bir görüntü çizen Hollandalı yıldıza yıllık 7 milyon Euro'dan 3 sezonluk sözleşme önerildiği belirtildi. Van Persie'nin menajeri gelen teklifi oyuncusuna iletirken, Güney Kore kulübü Fenerbahçe'den de görüşmek için randevu talep etti. Ancak Sarı-Lacivertli kulüp Van Persie'yi satmayı düşünmediğini açıkladı. 

BİR İDDİA DA İNGİLTERE'DEN

Bir iddia da İngilitere'den geldi. Chelsea'nin B Planı'nda Van Persie'nin olduğu bildirildi. Brezilya Ligi takımlarından Corinthians'ta forma giyen Alexandre Pato'yu Londra'ya imza için getiren Chelsea'nin, 26 yaşındaki golcü oyuncuyla anlaşamaması durumunda Fenerbahçe'nin kapısını çalacağı belirtildi. Ancak İngiliz kuübünün Pato ile her konuda anlaşmaya vardığı için bu olasılık giderek azaldı.
Konular Spor Haberleri