Rüzgar Çetin ve arkadaşlarının maskesiz buluşması

Bir kız arkadaşının parkta düzenlenen doğum günü partisine katılan Rüzgar Çetin, pandemi döneminde kurallara uyduğunu söylese de, maske ve mesafeyi ihlal ettiği görüldü.

Rüzgar Çetin ve arkadaşlarının maskesiz buluşması

Corona virüs salgını sebebiyle mekanların kapatılmasının ardından yeni trend park buluşmaları oldu. Rüzgar Çetin, önceki gün Etiler’de bir parkta düzenlenen arkadaşının kızının doğum günü partisine katıldı. Alanda pandemi kurallarına uymaya çalışan gruptakilerin birçoğunun maske takmaması dikkat çekti.

Rüzgar Çetin ve arkadaşlarının maskesiz buluşması

"Arkadaşıma yardıma gitmiştim"

Milliyet Gazetesi'nden Umut Ünver'in haberine göre sosyal mesafe kuralına da dikkat etmeyen Çetin, ayaküstü gazetecilerin sorularını cevapladı. Pandemi döneminde adı sık sık ev partileriyle anılan iş insanı, çıkan haberlere isyan etti.

Çetin, “Sürekli adımın geçtiği haberlerde bir kere fotoğrafım yayınlandı. Onda da arkadaşıma yardıma gitmiştim. Bu dönemde kurallara uydum” dedi.

İş insanı Caner Karaloğlu'nun Yeniköy'deki villasında düzenlediği partiye, yüzlerce kişi katılmış ve pandemi kuralları ihlal edilmişti. Komşuların ihbarı sonrası olay yerine gelen emniyet güçleri, partiye katılan yüzlerce kişiye 930'ar lira para cezası kesmişti.  

Partiye katılanlardan biri de ünlü yönetmen Sinan Çetin’in vukuatlarıyla adından söz ettiren oğlu Rüzgar Çetin'di...