Şebnem Bozoklu her şeyi bit pazarından alıyor

Son olarak 'Babam Çok Değişti' adlı dizide rol alan Şebnem Bozoklu, önceki gün eşi Kanat Atkaya'yla önceki gün Bebek’te objektiflere yansıdı. Muhabirlerle ayak üstü sohbet eden oyuncu, bit pazarına alışverişe gitmesiyle ilgili sorulara yanıt verdi.

Şebnem Bozoklu her şeyi bit pazarından alıyor

Milliyet Gazetesi'nden Umut Ünver'in haberine göre Şebnem Bozoklu, önceki gün eşi Kanat Atkaya'yla önceki gün Bebek’te görüntülendi. 

Oyuncu, yoğun çalışma temposundan fırsat bulup arkadaşlarıyla bir araya geldiğini söyledi.

BİT PAZARINA GİDİYOR 

Muhabirlerle sohbet eden Bozuklu’ya bit pazarına alışverişe gittiği anları sosyal medyadan paylaştığı hatırlatılınca şöyle dedi:

"Bit pazarına çok gidiyorum. Feriköy'deki bit pazarını çok seviyorum. Acayip şeyler buluyoruz. Evle ilgili şeyler alıyoruz. İyi pazarlıkçıyız. Hızlı tüketim moda ürünlerinin dünyaya zarar verdiğini biliyoruz. Bu moda ürünlerini almamamız çok zor. Hepimizi seve seve alıyoruz ama biraz daha eski biraz daha ikinci el dünya için daha iyi. Özellikle az kullanılmış şeyler için tercih edilebilir. Çok daha ekonomik..."

42 yaşındaki güzel oyuncu, 'İkinci el kıyafet tercih eder misiniz?' sorusunu; "İkinci el kıyafet şahane bir şey" şeklinde cevapladı.

İleride koleksiyon yapabileceğini söyleyen Bozoklu, "Yaparız bir şeyler. Öyle projelerim var. Biriktiriyorum. Depom var, mecburen yapmak zorundayız çünkü evimiz biraz doldu. Öyle bir fikrim var" diye konuştu.