Seda Sayan gibi görünmek isteyen Serap Paköz'ün son görüntüsü!

Son günlerdeki görüntüsüyle herkesi şaşırtan Seda Sayan'ın doktorunda "Fransız askısı" işlemi yaptıran ünlü sunucu Serap Paköz, son halini sosyal medya hesabından paylaştı. Paköz, ameliyatı için Seda Sayan'ın da devreye girdiğini aktarmıştı.

Seda Sayan gibi görünmek isteyen Serap Paköz'ün son görüntüsü!

Serap Paköz de Seda Sayan gibi Fransız askısı yaptırdı. Kısa bir süre önce operasyondan çıktığını belirten Paköz, Seda Sayan'ın kendisi için devreye girdiğini ve doktoruna telefon ettiğini söyledi.

İşlem yaptırdıktan sonra son halini sosyal medya hesabından paylaşan Paköz, fotoğrafının altına şu notu düştü: "Benim neyim eksik ki... Biraz toparladı Cem beni. Fransız askı yaptı. Daha 1 saat oldu.. Aşırı şiş.. Siz bir de 1 hafta sonra görün. Ellerine sağlık Cemciğim.. Sana çok güveniyorum ve dost olarak da bayılıyorum.. Sevgili Seda Sayan Miami'den aradı Cem'i.. Teşekkür ederim Sedoşum..."

"YENİ HALİMİ HEYECANLA BEKLİYORUM"

Paköz, geçtiğimiz günlerde yaptırdığı estetik işleminin ardından SnobMagazin tarafından Nişantaşı'nda görüntülendi.

Seda Sayan gibi görünmek isteyen Serap Paköz'ün son görüntüsü!

Seda Sayan gibi görünmek isteyen Serap Paköz'ün son görüntüsü! - Resim : 2

Aracın içinde objektiflere takılan yılların sunucusu Paköz, "Doktorumdan çıktım. Bir kaç gün sonra yeni halime kavuşacağım. Yeni halimi heyecanla bekliyorum. Kendimle barışık olan bir insanım" dedi.

Seda Sayan gibi görünmek isteyen Serap Paköz'ün son görüntüsü! - Resim : 3