SEKRETERİNİN SALDIRDIĞI PATRON ÜNLÜ İŞADAMI NAZIM KALKAVAN MI?

İstanbul Zeytinburnu sahil yolunda yükselen 'Milyar dolarlık proje' olarak bilinen Yedi Mavi projesinin patronları hakkında geçtiğimiz günlerde şok bir dedikodu ve iddia gündeme gelmişti.

SEKRETERİNİN SALDIRDIĞI PATRON ÜNLÜ İŞADAMI NAZIM KALKAVAN MI?

Üç ortaklı olduğu bilinen Yedi Mavi projesinde, haksız olarak işten çıkarılan ve tazminatı ve maaşı ödenmediği iddia edilen sekreterin işten çıkarıldıktan bir kaç gün sonra ofise gelerek patronlardan birine saldırdığı iddia edilmiş, hangi patron olduğu merak konusu olmuştu.

Yeni gelişmenin yaşandığı sekreter saldırısında iddialara göre; işten kovulan ve ertesi gün şirkete gelerek görüşme sağladığı ve görüşme esnasında sinir krizi geçiren sekreterin saldırdığı patronun Kalkavan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Kalkavan olduğu iddia edildi.

Bilindiği üzere Yedi Mavi Projesi, Kalkavan Yapı, Gül Yapı ve Hasan Sever İnşaat ortaklığı tarafından inşa edilen ve sahil şeridinin en pahalı projesi olarak biliniyor...

****

Özel haber logosuyla yayınladığımız haberlerin tüm telif hakları sacitaslan.com'a aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi haberin tamamı ya. da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.

Kullanan siteler hakkında hukuki haklarımız saklıdır.