Selçuk Ural 45. sanat yılını kutladı!..

Turkcell Kuruçeşme Arena'da verdiği konserle sanattaki 45'inci yılını kutlayan Selçuk Ural'ı sanatçı dostları da yalnız bırakmadı.

Selçuk Ural 45. sanat yılını kutladı!..

Türk Müziği'nin unutulmaz isimlerinden Selçuk Ural; geçtiğimiz akşam Turkcell Kuruçeşme Arena'da 45'inci sanat yılını kutladı. Sezen Aksu, Ferhat Göçer, Mustafa Ceceli, Behzat Gerçeker ve Enbe Orkestrası'nın Ural'a eşlik ettiği konserde dinleyenler unutulmaz bir gece yaşadı.

45'LİKLERİNİ SÖYLEDİ

'Dertlerimi Zincir Yaptım', 'Güle Güle Sana Yolun Açık Olsun', 'Öyle Sarhoş Olsam Ki' gibi unutulmaz 45'liklerini seslendiren Selçuk Ural, duygularını şöyle ifade etti: "45 yılımı verdiğim Türk Hafif ve Türk Batı müziği hayatıma, yirmiyi aşkın 45'lik, dört long play, üç kaset ve dört CD sığdırdım. Bu geceme katkı sağlayan arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım..."

AKSU'YLA BİRLİKTE

Sahnede bol bol hatıralarını anlatan Selçuk Ural, Sezen Aksu'nun ilk albüm çıkarış hikayesini de şöyle anlattı: "25 sene önce askerlik yaparken bir arkadaşım bana 'İzmirli bir kız var mutlaka dinlemelisin' dedi. O kız, vefası büyük, kalbi büyük Sezen Aksu'ydu." Gecede sahneye çıkan Aksu da Selçuk Ural'la birlikte 'Ah İstanbul', 'Firuze', 'Değer mi Hiç' şarkılarını seslendirdi.

GECEDEN ELDE EDİLEN GELİR 'KARDELENLER PROJESİ'NE

Geceden elde edilen gelirin önemli bir kısmı 'Kardelenler Projesi'ne burs olarak bağışlandı. Konser öncesi Hakan Eren'in Dj performansı sergilediği programın sunuculuğunu ise Ömür Gedik üstlendi. 'Deniz ve Mehtap' şarkısında Mustafa Ceceli ile düet yapan Ural; ayrıca Behzat Gerçeker ve Enbe Orkestrası eşliğinde 'Falling in Love'ı söyledi.

Duygusal anların yaşandığı gecede, dostları Atilla Atasoy, Erol Evgin, Nil Burak, Hıncal Uluç, Ömür Göksel, Salim Dündar, Asu Maralman, Aydın Tansel, Cantekin Ural'ı yalnız bırakmadı. Gecenin finalinde ise; Mustafa Ceceli, Enbe Orkestrası, Ferhat Göçer, Sezen Aksu ve Selçuk Ural hep birlikte 'Kardelen' şarkısını seslendirdiler.



Konular Müzik