Selin Ciğerci'yi çılgına çeviren yorum

Son dönemde boşandığı eşi Gökhan Çıra ile yeniden barışmasıyla gündeme gelen Selin Ciğerci'nin 30 karat yüzüğü olay olmuştu.

Selin Ciğerci'yi çılgına çeviren yorum

Kendi kozmetik markasını kuran ve geçtiğimiz yıl 7 milyon 168 bin TL vergi ödeyerek iş insanları sıralamasında ilk 20'de yer alan 37 yaşındaki fenomen isim Selin Ciğerci, lüks yaşantısıyla sık sık gündem oluyor. Ciğerci, son olarak 3 karat özel yapım yüzüğü ile dikkat çekti.

700 bin dolar (yaklaşık 9 milyon TL) olduğu iddia edilen yüzükle ilgili haberler paylaşılınca, bir sosyal medya kullanıcısı Ciğerci için, "Bu dünyada adalet olduğuna inanmıyorum. Gece gündüz çalışıp evine ekmek götüren insanların aldığı para, bir de böyle çalışmadan lüks içinde yaşayanlar... Adalet mi bu?" yorumunda bulundu.

Yorumu gören Ciğerci ise, sinirlenerek sosyal medya kullanıcısına şu cevabı verdi: "Vallahi kız evde bir ağaç var benim, para ağacı. Topluyorum her gün. Ne çalışması, ne işi gücü... Sen bir alışveriş sitelerine girsene aşkım, en çok satan kozmetik ürünleri hangi marka, bir baksana gülüm."

 

Konular Selin Ciğerci