Serdar Bilgili ve Defne Samyeli arasında neler oluyor?

Aşk yaşadıkları iddia edilen Defne Samyeli ile Beşiktaş Jimnastik Kulübü eski başkanı Serdar Bilgili, önceki akşam farklı mekanlarda görüntülendi. İkili, muhabirlerin sorularını yanıtsız bıraktı.

Serdar Bilgili ve Defne Samyeli arasında neler oluyor?

Eski spiker ve Türkiye güzeli Defne Samyeli, önceki akşam ağabeyi Sühan Samyeli ile birlikte Yeniköy'deki bir restoranda görüntülendi.

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre Beşiktaş Jimnastik Kulübü eski başkanı Serdar Bilgili ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilen Samyeli, ağabeyi ile akşam yemeği yedi.

Serdar Bilgili ile ilgili sorulardan kaçmak için taktik uygulayan Samyeli, aynı restorantta olan oyuncu Necip Memili ve eşi ile mekandan ayrıldı.

Serdar Bilgili ve Defne Samyeli arasında neler oluyor?

Muhabirlerin sorularını yanıtsız bırakan Defne Samyeli, hızlı adımlarla ağabeyinin kullandığı arabaya binerek, oradan uzaklaştı.

Serdar Bilgili ise gecenin ilerleyen saatlerinde Bebek'te bir erkek arkadaşı ile yürürken objektiflere yansıdı. Muhabirlerin Defne Samyeli ile ilgili soruları karşısında sessiz kalan Bilgili, koşarak sorulardan kaçmaya çalıştı.

Konular Defne Samyeli