Serenay Sarıkaya'nın marka yüzü olduğu firmadan flaş hamle!

Cem Yılmaz ile olan ilişkisi sona eren Serenay Sarıkaya, iş insanı Haldun Demirhisar ile Göcek'te görüntülenmiş ve ikilinin yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti...

Serenay Sarıkaya'nın marka yüzü olduğu firmadan flaş hamle!

Sanat caminasının en güzel oyuncuları arasında yer alan Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz günler de neredeyse tüm hayranlarına "Yok artık" dedirtmişti.

Cem Yılmaz ile olan ilişkisi sona eren Serenay Sarıkaya, iş insanı Haldun Demirhisar ile Göcek'te görüntülenmiş ve ikilinin yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. Bu haberler sonrası Serenay Sarıkaya, sessizliğe bürünürken ikilinin arasında yaş farkı gündeme gelmişti.

Kamuoyunda zaten Cem Yılmaz ile aşk yaşadığı için kariyer düşüşüne geçen Sarıkaya'nın, bu ilişki sonrası kariyerinin ne olacağı merak konusu oldu. Herkesin kafasında "Bu aşk Serenay'ın kariyerini bitirir mi?'' sorusu var.

Duyduğuma göre böyle bir algı oluşmasın diye senelerdir çalıştığı bir tekstil firması da hemen yeni bir bülten servisinde bulundu ve Sarıkaya ile çalışamaya devam edeceklerinin sinyalini verdi...

TAKVİM GAZETESİ'NDEN UFUK ÖZCAN'IN YAZISININ TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ!