Serhat Özcan nişanlandı

Tiyatro sanatçısı Serhat Özcan damat olmaya hazırlanıyor. Tam 5 yıldır Deniz İpek ile sevgili olan Serhat Özcan, geçtiğimiz gün sade bir törenle nişanlandı.

Serhat Özcan nişanlandı

Akşam Gazetesi'nin haberine göre rol aldığı Bir Demet Tiyatro ve Cennet Mahallesi dizilerindeki karakterleri ile hafızalarda yer edinen ünlü tiyatrocu Serhat Özcan mutluluğa ilk adımını attı.

Serhat Özcan, 5 yıldır sevgili olduğu Deniz İpek ile Ayvalık'ta nişanlandı. Nişan törenine kardeşi Reha Özcan da katıldı.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Serhat Özcan, "Birkaç yıldır bu anı bekliyorduk. Ben çok mutluyum. 10 yıldır tanışıyoruz. Yaklaşık 5 yıldır da sevgiliyiz. Artık Ayvalık'ın damadı olmak üzereyim. Bu da benim için ayrı bir gurur" ifadelerini kullandı.


Serhat Özcan nişanlandı


Mutluluğu gözlerinden okunan kardeş Reha Özcan ise, "57 yıllık kardeşim. Onu ilk defa bu kadar mutlu görüyorum. Onun mutluluğuna tanık olmak, onun mutluluğu için bir şeyler yapabilmek benim için gerçekten çok büyük bir keyif. Şu anda sanki kendi çocuğum evleniyormuş gibi çok duygulanıyorum. Bu yüzden de çok mutluyum. Ben ağabeyimi çok seviyorum. O benim sadece ağabeyim değil, ustam. Birçok şeyi ondan öğrendim. Bu işin ahlâkını ondan öğrendim. Bu yüzden de bugün mutlu gününde onun yanında olabilmek benim için de çok güzel bir duygu. Çünkü bizler, sevdiklerimizin mutluluklarıyla mutlu oluyoruz. Mutsuzluklarıyla da mutsuz oluyoruz" dedi.