Serhat Ulueren'den konuşulacak yorum!...

Serhat Ulueren, Galatasaray'ın Kayserispor karşısında ortaya koyduğu oyun hakkında çarpıcı yorumlarda bulundu.

Serhat Ulueren'den konuşulacak yorum!...
Ders çıkarılmalı

NEDEN Mİ?

Vay efendim 4 golcü Burak, Umut, Drogba ve Sneijder aynı takımda oynar mı hiç? Hele hele Burak sol, Umut da sağ çizgide görev alır mı? Üstelik son Kopenhag maçının kahramanlarından Eboue nasıl olur da kadroya dahi alınmaz?

BU yazdıklarım elbette tartışılacaktır ancak bana göre ne Burak ve Umut'un kanatlarda oynaması, ne de Eboue'nin kadroda olmaması mazeret olamaz.

G.Saray 0-2'den 2-2'ye skoru taşımışsa rakibi küçük görmek, 2-0'dan sonra laubali oynamak, dalga geçmek, erken havaya girmekten kaynaklanmıştır. Bunun başka açıklaması olamaz. Ve bu durum Mancini'nin G.Saray'ına yakışmamıştır. İtalyan hoca artık sert yüzünü göstermek zorundadır. G.Saray ikinci yarıda ilk yarıdakinden daha çok pozisyon verdi ama 2 şans golüyle kazanmasını bildi. G.Saray adına sahanın en kötüleri haftalardır olduğu gibi Burak Yılmaz, Selçuk İnan ve ilk yarıda yenilen gollerde hatası olan Chedjou'ydu.

BURAK gol attı, bu kendisi ve G.Saray adına elbette güzel ama ben Burak ve Selçuk'un yerinde olsam, Kayseri'den döner dönmez G.Saray Televizyonu'na gider ve bu sezon hariç son 2 yılda oynadığım tüm maçları tek tek izlerdim. İzlerken “vay be ne gol atmışım. Ne müthiş gol attırmışım, nasıl topa vurmuşum öyle. Bak bak attığım çalıma bak” gibi sesler çıkaracaklardır elbette.

EKSİK OYNATIYORLAR

Bu ikili geçen yıl nasıl, bu yıl nasıl oynadıklarını görüp, eksiklerini gidermeli. Çünkü Burak ve Selçuk G.Saray'ı her maçta eksik oynatıyorlar. Burak'ın dün attığı golde minik de olsa ofsayt havası vardı. Belki yanılmış olabilirim ama gol zaten Emre Çolak'ın katkısıyla oldu. Burak ve Selçuk forma giremez dökülmeye devam ederse 2 hafta sonra Kadıköy'de alabilecekleri mağlubiyet sonrası taraftar faturayı bu ikiliye keser, benden söylemesi.

Sonuç olarak G.Saray eksik ve moralsiz rakibini ilk 25 dakika hariç kötü oynayarak yenmiştir. Ama Mancini ve oyuncular dünkü maçtan dersler çıkarmak zorundadır. Çıkarmazlarsa F.Bahçe, G.Saray'a hiç unutamayacağı yeni bir hezimet yaşatabilir.

SERHAT ULUEREN / VATAN İNTERNET SİTESİ



Konular Spor Haberleri