Sertab Erener Bodrum'da çöpleri topladı

Sertab Erener, evinin bulunduğu Bodrum sokaklarında mıntıka temizliği yaptı. Herkesi bu akıma davet eden sanatçı, bu davranışıyla takdir topladı.

Sertab Erener Bodrum'da çöpleri topladı

Sertab Erener, ‘Benim Çöpüm Değil Ama Benim Ülkem’ sloganıyla yola çıkan MİSGİBİ1BODRUM platformuyla bir araya gelerek, Bodrum sokaklarını temizledi.

Hafta sonunda komşusu Tülin Hanım’la Yakaköy’ün derinliklerinde mıntıka temizliği yaptıklarını sosyal medya hesaplarından paylaştığı bir kareyle açıklayan sanatçı, "Sokak pistir’ nasıl bir algıdır? Sokak bizim çöplüğümüz değildir" diye yazdı. Erener’e 7’den 70’e destek yağdı.

Milliyet Gazetesi'nden Esa Ünsün'ün haberine göre daha güzel ve temiz bir Bodrum için çalışan gönüllülerin oluşturduğu topluluğa katılmayı sürdüreceğini belirten Erener, "Biz bu dünyanın sahibi değil; sadece misafiriyiz. Çocuklarımızı seviyorsak, onlara yaşayabilecekleri bir dünya bırakmak zorundayız. Dünyayı kurtarmak devletlerin yaptırımları ve katı kurallarıyla, eğitimde doğaya duyarlılığın ders olarak verilmesiyle, tek tek bireylerin farkındalığıyla ancak olacak." ifadelerinde bulundu.

Kış aylarını Bodrum’da geçirmeye karar veren Erener, 6 Kasım’da ise İstanbul’da müzik severlerle buluşacak.

Konular Sertab Erener