Şevval Sam müjdeli haberi muhabirlerle paylaştı

Şarkıcı ve oyuncu Şevval Sam, önceki gün Yeniköy’de görüntülendi. Mutfak alışverişi yapan Şevval Sam, aracına bineceği sırada gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Şevval Sam müjdeli haberi muhabirlerle paylaştı

Milliyet Gazetesi'nden Umut Ünver'in haberine göre annesi Leman Sam'ın kendisine aldığı ilk arabasını kullanan Şevval Sam, üretici firmanın arabasını tekrardan alıp dizayn edeceğini açıkladı.

Ünlü oyuncu, "Beni son zamanlarda çok mutlu eden gelişme bu oldu. Çünkü 30 yıldır annem o arabayı kullanıyor. Bayandan az kullanılmış bir araba. Günde en az 30 kişi 'Satıyor musunuz?' diye soruyordu. Fakat hem hatıralarımızın olması, hem de klasik bir model olması itibariyle arabaya büyük bir hayranlık duyuyordum.

Benim ilk arabam da onun başka bir modeliydi. Kullanımı falan çok zevklidir, inanılmaz. O böyle satılabilecek bir araba değil. Herkese de güvenemezdim yaptırmak için. Çünkü başıma çok kötü hadiseler de geldi yaptırmak için. Başka araçlarımda içerisinden parça aldılar, sahte taktılar. 'Markanın kendisi kabul ederse onlar yaparlar' dedim. Bir araya gelip iş birliğine karar verdik." şeklinde konuştu.

Arabayı teslim ettiğini söyleyen Şevval Sam, "Kapanma bitsin, önümüzdeki günlerde serviste başlayacaklar. Bakalım ne zaman, belki sonbahara biter" ifadelerini kullandı.

Arabaları çok sevdiğini belirten oyuncu, "Aşırı lüks ve gösterişli arabadan ziyade karakteristik ve kendine has özelliği olan araçları seviyorum. Araç kullanmayı çok seviyorum. Bana triportör verin, onunla çok mutlu olurum. Araba kullanmak beni çok eğlendiriyor. Fena da kullanmam. Otomatik viteslerden çok manuelleri tercih ediyorum” dedi.

Karavanı bulunan ünlü oyuncu, "Kapanma kararından dolayı arabayı annemin evinin önüne çekiyorum. "Annem zaten kedileri besliyor. Kedileri beslerken masa kuruyoruz; hem çiziyoruz, hem müzik dinliyoruz, hem boyuyoruz. Kapanmalar bitince karavanımıza kavuşup yazı onunla geçireceğiz." şeklinde konuştu.

Şevval Sam, "Karavanı 17 yıldır kullanıyorum İlk arabam oydu. Ben tüketime biraz karşıyım. Al sat, al sat... Tercihim bir şeyi dönüştürebilmek" açıklamasını yaptı.