SICAKKANLI BECKHAM

David Beckham, Yeni Zelanda'da yaptığı şaşırtıcı hareketle yine gündemde

SICAKKANLI BECKHAM

Amerikan Futbol Ligi (MLS) takımlarından Los Angeles Galaxy'nin Okyanusya karmasıyla yapacağı karşılaşma için Yeni Zelanda'ya giden dünya ünlü İngiliz futbolcu David Beckham, havaalanında şaşırtıcı bir harekette bulundu ve bir anda yine gündem konusu oldu.

Ocak ayından itibaren Serie A takımlarından Milan'da forma giyecek olan Beckham, Auckland'da havalına indikten sonra kendisini görmek isteyen Yeni Zelandalı hayranlarıyla ülkenin yerli halklarına (Maori) özgü bir şekilde burunlarını birbirlerine sürttürerek selamlaştı. Beckham ve hayranı havaalanında ilginç görüntüler ortaya çıkmasına neden oldu.

İngiliz yıldız, yaptığı açıklamada, olayı çarpıtılmaması gerektiğini ve kötü bir niyetinin olmadığını söyledi.

David Beckham'ın da forma giyeceği maçta Los Angeles Galaxy, Cumartesi günü Okyanusya karmasıyla bir maç yapacak. Yeni Zelanda basınında çıkan haberlerde, maçın oynanacağı 32 bin kişilik Mount Smart Stadyumu'nda şu ana kadar sadece 14 bin biletin satılması skandal olarak nitelendirildi. Haberlerde geçtiğimiz yıl yine Beckham'ın oynadığı maçta 32 bin biletin tamamının satıldığı ancak şimdi bu rakamın yarısına bile ulaşılmadığı ifade edildi.

Konular Spor Haberleri