Simge Sağın: "Aytaç’la yaşadığımız şey tamamen aşk üzerine kurulu"

Şarkıcı Aslı Demirer ile 14 ay süren bir evlilik yaşayan aranjör Aytaç Özgümüş, boşanır boşanmaz kalbini Simge Sağın'a kapırmıştı.

Simge Sağın: "Aytaç’la yaşadığımız şey tamamen aşk üzerine kurulu"

Bir yıldır ünlü aranjör ile mutlu bir aşk yaşayan şarkıcı Simge Sağın, Posta Gazetesi'nden Oya Çınar'a konuştu...

Bir süredir Aranjör Aytaç Özgümüş’le berabersiniz. Nasıl bir ilişkiniz var?

Aytaç beni ‘gerçek bir ilişki yaşanabilir’e inandırdı. Daha öncekiler için bunu söylediğime üzgünüm ama benimle birlikte olanların meğer hep başka bir nedeni varmış. Belki hayranlık, belki başka beklentiler ama şimdi Aytaç’la yaşadığımız şey tamamen aşk üzerine kurulu. Bir iş anlaşması değil. İlk defa bir ilişkide bu kadar kendi doğalımı yaşıyorum.

Kendini evli ve çocuklu hayal edebiliyor musun?  

Hayır, bunu Aytaç da hayal edemiyor. Belki o yüzen iyi anlaşıyoruz. O da evlenmiş boşanmış, benzer şeyleri deneyimlemişiz. O yüzden evliliğe ikimiz de sıcak bakmıyoruz.

Fazıl Say ve Ece Dağıstan çifti, ortak evlerinin haricinde ayrı evlerinin de olduğunu ve ara sıra birbirlerine sırt çantası ile gidip geldiklerini söylemişlerdi ve üzerine bayağı tartışılmıştı…

Olur, çok güzel olur. Bence harika olur… Biz Aytaç’la evli olsak bile aynı sistemi devam ettiririz mutlaka. İki ayrı eve ‘Ok’ diyen insanla evlenirim, çok mantıklı.

Neden?

Evlilik güzel bir müessese ama sürekli, her dakika birlikte olmak özellikle biz sanatçılar için çok zor. Üreten insanın mutlaka özel alana ihtiyacı oluyor. Misal şimdi benim çocuğum olsa, ben konserden gelsem, çocuk ağlasa kıyamam yani…

Bu yüzden “Ayrı evim olması gerekebilir” diyorsun…

Kesinlikle öyle. Ben bunu yıllar önce de söylemiştim. Benim yıllar önce söylediğim şeyi Fazıl Say ve Ece Dağıstan hayata geçirmiş demek ki. Bayıldım şu an buna. Bence zaten bunu herkes ister. Belki maddi yetersizlikten istenmeyebilir ama yapabilen direkt yapsın yani. Zaten bunu tercih etmeyen taraf genelde kadınlar olur. Ama ben tercih ederim çünkü özgüvenim çok yüksek. Kendime de birlikte olduğum insana da çok güveniyorum.

Konular Simge Sağın