Sinan Akçıl, Saba Tümer'e haddini bildirdi..

Saba Tümer'in programına "Müzik yapmaya" ve "Ünlü sanatçılara" eşlik etmeye gitti, başına gelmeyen kalmayan Sinan Akçıl, yarın akşamki programı durdurmak için noter aracılığıyla ihtarneme yolladı..

Sinan Akçıl, Saba Tümer'e haddini bildirdi..

İşte Sinan Akçıl’ın yolladığı ihtarname

DEĞERLİ BASIN MENSUBU,

Sayın Saba Tümer’in 31 Aralık gecesi yayınlanacak olan yılbaşı özel programında, sanatçı dostlarımın da bana eşlik etmesiyle muhteşem bir çekim gerçekleştirmiştik ve müzik adına doyumsuz bir gece yaşanmıştı (Ferhat Göçer, Bengü, Ziynet Sali, Meyra ve Hande Yener ile). Müzik ağırlıklı programdan sadece  özel hayata dair konuşmaların deşifre edilerek, bilgim ve onayım dışında tüm basına servis edildiğini üzülerek bu sabah (30 Aralık) gazetelerden öğrendim. Sanki müzik programı değil, özel hayat deşifre programı yapmıştık.

Şimdiye kadar, özel hayatımın da basına taşmasına rağmen, ne biten ilişkimin ardından ne de isim vererek kimseyle ilgili demeç vermemeye büyük özen gösterdim..Müzik arasındaki konuşmaların, bana sorulan sorulara verdigim cevapların sanki tüm program boyunca böyle konusulmuş gibi basına verilmesine olağanüstü üzüldüm. Bu sadece bana degil, benimle birlikte programa katılan birbirinden değerli sanatçı dostlarıma da yapılan bir haksızlıktır. Böyle bir durumda özel hayat kullanılarak,  programın reklamının yapılmasının ’etik’ olmadığını düşünerek, Sayın Saba Tümer’e yarınki programın yayınlanmaması için ihtarname gönderdim. Sonuç olarak avukatım yapılan bu haksızlık karşısında programın kanalda yayınlanmaması için hukuki girişimlerde bulunmuştur..

 Bilginize sunarım…

Saygılarımla,

SİNAN AKÇIL