Britney Spears ve yakışıklı eşi anlaşmalı boşanıyor

Sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Britney Spears ile Sam Asghari boşanıyor. Ünlü çift, ayrılık açıklamasından 9 ay sonra anlaşmaya vardı.

Britney Spears ve yakışıklı eşi anlaşmalı boşanıyor

Pop müziğin yıldızı Britney Spears ve Sam Asghari 14 aylık evliliğin ardından boşanma kararı almıştı.

NTV'nin haberine göre Spears ile 30 yaşındaki model Asghari, ayrılık açıklamasından 9 ay sonra anlaşmaya vardı.

Çift evlilik sözleşmesinin şartlarına uygun bir şekilde boşanıyor. Anlaşmanın ayrıntıları henüz tam olarak bilinmiyor.

Ancak iddialara göre, pop yıldızı, Asghari'nin kirasını ödüyor.

Mahkeme belgelerine göre, Sam Asghari resmi ayrılık günlerinin birinci evlilik yıl dönümlerinden birkaç hafta sonra olduğunu belirtti.


Britney Spears ve yakışıklı eşi anlaşmalı boşanıyor


Asghari ayrılık kararıyla ilgili "6 yıllık sevgi ve bağlılığın ardından eşim ve ben yolculuğumuza ayrı bir şekilde devam etmeye karar verdik. Birbirimize hep sevgi ve saygı duyacağız. Onun için en iyisini diliyorum. Olur böyle şeyler!" ifadelerini kullanmıştı.

"UZLAŞILAMAZ FARKLILIKLAR" İFADESİ DİKKAT ÇEKTİ

Model ve şarkıcı "Bu konuda mahremiyet istemek saçma gibi görünüyor o yüzden medyadan nazik ve düşünceli olmalarını rica ediyorum" dedi.

Modelin boşanma dilekçesinde "uzlaşılamaz farklılıklar" nedeniyle ayrıldıkları ifadesi yer aldı.

ŞİDDET İDDİASI

Sam Asghari yakınlarına Spears'ın kendisine saldırdığını ve uyurken gözünü morarttığını söyledi. 7 yıldır Spears ile birlikte olan Asghari, iddialara göre arkadaşlarına şarkıcının kendisine saldırmasından yakınıyordu.

ALDATMA İDDİALARI GÜNDEME GELMİŞTİ

Aldatma iddialarının ardından Sam Asghari, şarkıcıdan ayrılmak için mahkemeye başvurdu.

Entertainment Tonight'a konuşan bir kaynak ise "Britney tüm aldatma iddialarını reddediyor. Şu an çok kırılgan çünkü bu durum, eski anıları ona hatırlattı. Çocukları Hawaii'ye taşındıktan sonra en son ihtiyacı olan şey bu boşanmaydı" dedi.


Britney Spears ve yakışıklı eşi anlaşmalı boşanıyor - Resim : 2


Eğitmen, oyuncu ve model olan Sam Asghari, 2021 eylül ayında şarkıcıya evlenme teklifi etti ve çift geçtiğimiz yıl haziran ayında dünyaevine girdi. 2016 yılında şarkıcının "Slumber Party" klibinin çekimlerinde tanışan ikili, evlenmeden önce neredeyse beş yıldır birliktelik yaşıyordu.


Britney Spears ve yakışıklı eşi anlaşmalı boşanıyor - Resim : 3 


Çiftin görkemli düğününe Madonna, Spears'ın eski dostu Paris Hilton, Selena Gomez, Donatelle Versace ve oyuncu Drew Barrymore gibi isimler katılmıştı.