Slaven Bilic'i sinirlendiren soru

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Torku Konyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Slaven Bilic'i sinirlendiren soru

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Biliç emeklerinin ellerinden alındığını söyledi. Basın toplantısında fikirlerini ve hislerini açıklayan Biliç, ''Bu akşam belki sezonun en iyi maçı olmadı ama her iki takımda büyük mücadele koydu ortaya. Hem kendi hem de Konyasporlu oyuncuları tebrik ediyorum. Kadın ve çocuk taraftarlara da teşekkür ediyorum iyi bir atmosfer yaratmaya çalıştılar. Ben Türkiye'ye çalışmaya geldiysem Beşiktaş Teknik Direktörü olarak bu gururu yaşamak için geldim. İnanın bana kalpten söylüyorum. 24 saat bu işe emek veriyorum ekibimle ve oyuncularımla birlikte. Buradaki yegane amacımız Beşiktaş'ın dürüst, adil, iyi bir futbol oynayabilmesi. Emek verdikten sonra birilerinin sizin emeğinizin karşılığını almanıza müsaade etmemesi benim için kabul edilmesi imkansız bir şey. Bu ilk kez olmuyor. Futbolda kazanırsınız, kaybedersiniz, puan alırsınız, puan kaybedersiniz. Bunlar başka şeylerdir. Bu bir çok kez yaşanabilir. Ama bu akşam ne yazık ki emek verdiğimiz bir durum varken emeğimiz elimizden alındı. Emeğimizin karşılığını alamadık.'' dedi.

BİZİ ÖLDÜREMEZLER

Çok üzgün olduğunu dile getiren Biliç, ''Ama gerçekten çok üzgünüm. Şunu söyleyeyim. Bizi öldüremezler. Bunun üstesinden geleceğiz. Bu yolun sonuna kadar mücadele edeceğiz. Hep birlikte bunun üstesinden gelmek için elimizden geleni yapacağız'' diye konuştu.

TOPLANTI SALONUNDAN ÇIKTI

Hakemlerin genç ve tecrübesiz olduğunun ileri sürülerek Beşiktaş'ı kimin öldürmeye çalıştığının sorulması üzerine sinirlenen ve bir mikrofonu alıp masaya vuran Bilic, ''Yeteri kadar söyledim fikrimi. Bunun mümkün olduğu kadar objektif bir şekilde söylemeye çalışıyorum. Çarpıtılmış hiçbir taraf yok söylediğimde. Dakika dakika burada maçları analiz edecek değiliz. Ama hakikaten bıktım usandım bundan. Çünkü ben bir teknik direktörüm ve bir yargıç değilim. Buraya futbol hakkında konuşmaya geldim. Buraya Oğuzhan'ın oyunu hakkında konuşmaya geldim. Bütün bunlardan konuşulmasından da hakikaten bıktım usandım'' diyerek ayağa kalkıp toplantı salonundan çıktı.

SKORER

Konular Spor Haberleri