Şok! Pınar Altuğ ve Didem Uzel birbirine girdi!

1994 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasına katıldıkları dönemden bu yana arkadaş olan Pınar Altuğ Atacan ile Didem Uzel Sarı'nın 26 yıllık dostluğu bitti!

Şok! Pınar Altuğ ve Didem Uzel birbirine girdi!

Yarışmada Pınar Altuğ Atacan birinci, Didem Uzel Sarı da ikinci olmuş ve o zaman başlayan arkadaşlıkları, araya mesafeler girmesine rağmen bugüne kadar sürmüştü.

Şok! Pınar Altuğ ve Didem Uzel birbirine girdi!

Ancak eski dostların arasına ne girdi öğrenemedim ama Instagram'da birbirlerini takibi bırakıp, birlikte çekilmiş fotoğrafları dahi sildiklerine göre durum epey ciddi gibi gözüküyor!

AİLECE GÖRÜŞÜYORLARDI

2012 yılında iş insanı Selim Sarı ile evlenip New York'a gelin giden Didem Uzel Sarı ile Pınar Altuğ Atacan'ın dostluğu devam etmiş, hiç kopmamışlardı.

Eşi ile Türkiye'ye geldiğinde kankası Atacan'da kalan, onların Bodrum'daki teknelerinde tatil yapan Sarı, aynı misafirperverliği Yağmur-Pınar Altuğ Atacan çiftine, New York'ta göstermişti.

Şok! Pınar Altuğ ve Didem Uzel birbirine girdi! - Resim : 2

Ancak koronavirüs sonrası ABD'nin sağlık sistemini eleştiren ve ailesiyle Türkiye'ye dönüş yapan Sarı ile Atacan, daha sık görüşme fırsatı bulmuşken selamı-sabahı kesmiş! 

SABAH GAZETESİ'NDEN BÜLENT CANKURT'UN YAZISININ TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ!..