Sokak hayvanlarının Derin ablası!

Derin Mermerci, sokak hayvanlarını kurtarmak için ekip kurdu. Sosyetik güzel, son olarak Edremit, İzmit ve İstanbul’daki 3 ayrı köpeği, 4 bin lira verip tedavi ettirdi.

Sokak hayvanlarının Derin ablası!
Takvim’de yer alan habere göre Temmuz ayında ikiz bebeklerini kucağına alan Derin Mermerci, bir yandan da sokak hayvanlarıyla ilgileniyor. Şimdiye kadar sadece İstanbul değil yurt genelindeki birçok sokak köpeğini tedavi ettiren sosyetik güzel, yardıma ihtiyaç duyan hayvanlara ulaşmak için de bir ekip kurmuştu.

SADECE İSTANBUL DEĞİL!

Derin Mermerci, önceki gün de yine 3 ayrı köpeğin tedavisini üstlendi. Edremit, İzmit ve İstanbul’da sokaktan aldığı 3 köpeği veterinere götüren Mermerci, minik hayvanların tedavi ile aşılarını yaptırdı.

Sosyetik güzel, 3 köpeğin tedavisi için de 4 bin lira ödedi. Şimdilerde bu sevimli 3 köpeğe yuva arayan sosyetik güzel, “Belki bunca acı varken zamanı değil ama önümüz kış. Hepsi arkadaş canlısı ve sevgi dolular. Onlara yuvanızı açmak isterseniz bana ulaşabilirsiniz” dedi. Bu arada Taksim’deki teras dairesinde birçok evcil hayvanı da olan Derin Mermerci, bu hayvanların hepsini sokakta bulup sahiplendi. Sosyetik güzel, özellikle kışın çok sert yaşandığı Doğu illerindeki barınaklar için şimdiden çalışmalara başladı.

YUVA ARIYOR

Derin Mermerci, aşılarını yaptırdığı sokak hayvanları için sosyal medya aracılığıyla yuva arıyor.