Sonraki duruşmaya zorla getirilecek!..

Ivana Sert, Hatem Yavuz’un Yurdal Sert’in bir kadınla uygunsuz görüntülerini çekmesi nedeniyle yargılandığı davaya zorla getirilecek..

Sonraki duruşmaya zorla getirilecek!..

İŞADAMI Yurdal Sert’in, kendisini 10 yıllık arkadaşı Hatem Yavuz’la aldattığını öne sürerek 10 milyon TL tazminat istemiyle boşanma davası açtığı Ivana Sert, Yavuz’un Sert’in bir kadınla uygunsuz görüntülerini çekmesi nedeniyle yargılandığı davaya zorla getirilecek. Daha önce Yurdal Sert’in bu görüntüleri kendi isteğiyle çektirdiğini iddia eden Ivana Sert, tanık olarak dinlenecek.

YURDAL KORKUYOR

Hatem Yavuz’u “Evinde bir kızla uygunsuz görüntülerimi çekti, bana tuzak kurdu” diye suçlayarak özel hayatın gizliliğini ihlalden dava açan işadamı Yurdal Sert, önceki gün Beykoz 2’nci Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmada eşi Ivana Sert’in tanık olarak dinlenmesinden vazgeçilmesini istedi. Ancak mahkeme, isteği reddederek Ivana Sert’in bir sonraki celseye polis zoruyla getirilmesine karar verdi. Hatem Yavuz, Yurdal Sert’in gerçeğin ortaya çıkmasından korktuğu için Ivana Sert’in dinlenmesini istemediğini söyledi.

Selçuk Yaşar