SOSYETİK MEHMET-MELİSA MUTLU'NUN HABERİNİ YAPAN GAZETECİYİ ÖLÜMLE TEHDİT ETTİ!

Sosyetik işadamı Mehmet Mutlu ve eşi Melisa Mutlu'nun selamı var diyerek şehrin göbeğinde tv kanalı basarak ölümle tehdit ettiler.

SOSYETİK MEHMET-MELİSA MUTLU'NUN HABERİNİ YAPAN GAZETECİYİ ÖLÜMLE TEHDİT ETTİ!

ŞehrinPatronlari.com'un haberine göre cemiyet hayatının örnek çiftleri arasında gösterilen sosyetik işadamı Mehmet Mutlu ve İstanbul Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Başkanı eşi Melisa Mutlu'nun ismi bu sefer tv kanalı baskını haberi ile gündeme geldi.

"SOSYETİK ÇİFTİN HABERİNİ YAPTI ÖLÜM TEHDİTİ ALDI"

Starlife Medya grubuna ait internet magazin sitelerinde, Opakim Medikal Şirketler Grubu Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Mutlu'nun ekonomik krizde, Doların bir anda seyrini değiştirmesinden dolayı bankalara yüklü miktarda borcu olduğu Mutlu’nun bankalardan çektiği yüklü kredileri ödeyemediği ve bu yüzden son çare olarak Anadolu Yakası’ndaki lüks bir sitedeki villasını satışa çıkaracağı iddia edilmişti.

"HUKUK İNSANI TEHDİTLER SAVURDU"

Bu iddialar üzerine ilginç bir olay yaşandı. İşadamı Mehmet Mutlu'nun Avukatlık Bürosundan aradığını ve isminin Elif olduğunu söyleyen şahıs şirket sahibi Serdal Kara'ya telefon açarak bu haberi  kaldırmasını söyledi. Kara ise Sulh Ceza Mahkemesinden erişim engeli kararı almaları gerektiğini, Kararı kendilerine tebliğ ettikten sonra haberi kaldıracaklarını söyledi.

Bunun üzerine çılgına dönen Elif isimli avukat "Seni süründüreceğiz" deyip maddi manevi tazminat davası açacaklarını söyleyerek Kara'ya üstü kapalı tehditler savurdu. 

Kara, kendisine tehditler savuran Elif isimli avukata, kendilerinin bir çok haber portalı olduğunu bu haberinde iddia ve dedikodu üzerine editörleri tarafından yapıldığını kimseye karşı bir karalama politikası içinde olmadıklarını Mehmet Mutlu'nun magazinsel haberi değeri olduğu için bu haberi yaptıklarını söyleyip telefonu kapattı.

"BEN MEMURUM BU HABERİ KALDIR "

Aradan geçen bir kaç saat sonra bu sefer Elif isimli avukatın sevgilisi olduğunu ve Ankara'da Bilişim Suçlarda memur olduğunu söyleyen bir kişi Medya Şirketi sahibi Kara'ya telefon açarak bu haberi kaldırmadığı takdirde sıkıntı yaşanacağını konunun farklı yerlere gideceğini söyleyerek üstü kapalı tehdit etti.

"ŞEHRİN GÖBEĞİNDE ÖLÜM TEHDİTİ "

Asıl şaşkınlık veren olay bundan sonra başladı. Starlife Medya Şirketinin Seyrantepedeki adresine kimliği belirsiz bir kişi aninden baskın yaparak "Aşağıda 10 adamla geldim silahım üstümde değil, Mehmet abim ve Melis ablam ile dün akşam yemekteydik, bu haberlerden dolayı çok rahatsızlar derhal bu haberleri kaldır yoksa senin içın kötü olacak" diyerek Şirket sahibi Serdal Kara'yı odasında tehdit etti. 

"ÖLÜMLE TEHDİT EDİP TV KANALINI BASAN AVUKATIN SEVGİLİSİ ÇIKTI"

Şehrin göbeğinde işadamı Mehmet Mutlu tarafından tv kanalı basmaya gönderildiğini beyan eden kişinin kimliği çok geçmeden ortaya çıktı.

"PLANLANMIŞ BASKIN"

Olayın bir anda duyulmasından sonra şirketine baskın yapılan Serdal Kara'yı Mutlu'nun yıllardır avukatı olduğunu söyleyen Fatih isimli kişi arayarak olayı ögrenmek istedi. Kara ise başından geçenleri anlattı, Mutlu'nun avukatı ise "Böyle bir şeyin kesinlikle Mehmet Bey ile alakası yok, Elif Benim büromda çalışan avukatlardan biri benden habersiz sevgilisi ile böyle bir şey planlamış kesinlikle böyle bir şey yoktur" diyerek özür diledi.

"CEMİYET HAYATI ŞOKTA"

Cemiyet Hayatının ünlü çifti Mehmet Mutlu ve İstanbul Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Başkanı eşi Melisa Mutlu'nun adının baskın ile anılması cemiyet hayatında şaşkınlık yarattı.

Haberin kaynağı: https://www.sehrinpatronlari.com/haber/sosyetik-cift-mehmet-melisa-mutlu-nun-haberini-yapan-gazeteciyi-olumle-tehdit-ettiler-63102.html