TAMAR ONER TANRIYAR NEDEN PETEK DİNÇÖZ'E KAFAYI TAKTI?

Bir kadına yakışmayan paylaşımlar ve ahlakın bittiği, ahlaksızlığın cirit attığı günler…

TAMAR ONER TANRIYAR NEDEN PETEK DİNÇÖZ'E KAFAYI TAKTI?

Değerli okurlar, size anlatacaklarım sosyal medyanın içinde bulunduğu pespayeliğin belki de zirve yaptığı bir olay… Ahlakın bittiği, ahlaksızlığın cirit attığı‘Sosyal Medya'da bir kadın düşünün kocasından aldığı ‘gaz ve dolduruş’ ile sağa sola akla zarar paylaşımlar yapmasını konu ediniyor.

Bildiğiniz üzere bir süredir Sacit Aslan olarak “Temiz Toplum İçin Önce Temiz Medya” ve “Yaşasın Özgür Basın…” diyerek her geçen gün itibar erozyonuna uğrayan mesleğin onuru için burada mücadele ediyorum, etmeye de devam edeceğim. UçanTrolleri ile bana sosyal medyada saldıran sözde magazincinin şimdilerde eşi instagram hesabından millete ayar verirken, ‘bir kadına ve bir anneye yakışmayan’ son derece yakışıksız sözler sarf edebiliyor. Her ne kadar cahilliğine verip görmezden gelmeye çalışsam da artık iki satır yazmak şart oldu.

Evet, magazin basınının uzunca bir süredir kalmayan saygınlığının altına dinamit koyanlardan biri olan Can Tanrıyar’ın yaptığı ‘tehdit ve şantajları’  belgeleri ile gözler önüne seriyorum. Tanrıyar Ailesinin çiçeği burnunda gelini ve magazin basınının yakından tanıdığı Tamar Oner Tanrıyar kocasından öğrendiklerini başarı ile instagram hesabında gözler önüne seriyor.

Yeni doğum yapan ve anne olmanın o çok özel duygusunu yaşamak yerine ne acıdır ki, Tamar hanım bir dönem eşi Can Tanrıyar ile olaylı bir evliliğe imza atmış olan Petek Dinçöz’e kafayı takmış durumda… Son yaptığı paylaşımların adresi Petek Dinçöz mü? Yoksa başka bir kadını mı hedef alıyor bilinmez ama eminim okuyunca sizlerin de kafasında bir takım fikirler oluşacak ve bu kadarı da olmaz diyeceksiniz. 

Ahlak erozyonuna uğramışsa kişi, çok da söylenecek bir şey yok aslında!

Geçtiğimiz hafta magazin dünyası 8 yıllık eşinden nisan ayında boşanan Petek Dinçöz’ün evleneceği haberlerini manşetlerine taşıdı. Serkan Kodaloğlu ile boşandığı günden beri magazin gündeminde adı eksik olmayan Petek Dinçöz evlilik kararı almıştı. Bize haber yapmak ve ‘Allah tamamına erdirsin’ demek düşer. Ama kalbine nakşetmiş olan ‘kin ve nefret’ duygusu hiç dinmeyen Tamar Oner Tanrıyar ise haberin magazin basınında yer alması ile birlikte manidar paylaşımlarda bulundu. Tamaroneroffical instagram hesabından toplumsal ahlak anlayışımızı hiçe sayan paylaşımında bakın Tamar hanım kime ne gönderme yapıyor;

“Son lafımı söyleyeyim sana çok kafamı attırma senin eskort olarak gittiğin yaşayan yaşamayan tüm adamların ismini soyadını yayınlarım tüm liste bende annenin seni servise gönderdiklerini de!!!!”

TAMAR ONER TANRIYAR NEDEN PETEK DİNÇÖZ'E KAFAYI TAKTI?

Tamaroneroffical öfkesini dindiremiyor ve;

“Öz erkek kardeşinle yatman da başlı başına ayrı bir hikaye ... bence sen kocamdan uzak dur kes sesini otur aşağıya bir daha sen ya da senin çevrendeki birinin ağzından Can kelimesini duyarsam hepsini ortaya dökerim tatlım”

TAMAR ONER TANRIYAR NEDEN PETEK DİNÇÖZ'E KAFAYI TAKTI? - Resim : 2

Şimdi elinizi vicdanınıza koyun ve düşünün. Hangi ruh hali bir kadına bu satırları yazdırır. Bence sorun asıl burada ve bir "ahlak" sorunu.

İnsan bu paylaşımları görünce ‘tencere yuvarlanmış, kapağını bulmuş’ diyor.

Neden mi?

Malumunuz olduğu üzere, müstakbel damat Can Tanrıyar’ın ‘tehdit ve şantajları’ hala orta yerde duruyor… Gelin hanımın paylaşımları ile yazımızı ufak ufak sonlandıralım isterseniz…

TAMAR ONER TANRIYAR NEDEN PETEK DİNÇÖZ'E KAFAYI TAKTI? - Resim : 3

Tamaroneroffical :

“Ölürüm sanaaaaa aşkım benim !!!! Sen rahat ol ... Bende fil hafızası vardır unutmam!!! Uçankuş Tv Tanrıyar ailesinin ve sonsuza kadar da öyle kalacak !!! it köpek Uçankuş’a sahip olmak için havlasın dursun ben koparırım onların dilini de kuyruğunu da kafalarını da... Soysuz, şerefsiz kim varsa bugün niyetini belli etsin ki biz de ona göre hareket edelim ... Sen rahatça uyu, huzurla uyan , kızımızla geçireceğimiz günlerin hayalini kur... Bu sokak köpeklerine tasma takma işi bende... Bunların çapı bana yetmez sen bana bırak çünkü senin aristokrat tavrın bunların seviyesine inmeye müsait değil...”

“ Cancıma cevabımda şurda dursun !!! Ben canım istediğinde aristokrat,canım istediğinde iş kadını olurum sen bu iti köpeği bana bırak !!! Ben bunların dinini iyi bilirim!!! Gerekirse onların o dilini enselerinden çeker alırım!!! Çapsız köpekler!!!”

 

 TAMAR ONER TANRIYAR NEDEN PETEK DİNÇÖZ'E KAFAYI TAKTI? - Resim : 4

 Tamaroneroffical:

“ÇOK ŞÜKÜR ... AMAN BİZDEN UZAK ALLAH’A YAKIN... ALLAH SANA DA YARDIMCI OLSUN KARDEŞ... SONUÇTA SANA DA ZAMANINDA PARALI GELMİŞTİ FAKAT YİNE KOCAMA SULANMAYA KALKARSA (Kİ KALKACAK CAN ONDA BİR TAKINTI ÇÜNKÜ) SENİN SÜLALENİN HATRINI SORARIM KARDEŞ... TASMASINI SIKI TUT!

**** 

Ahlak zaten sükut etmiş. İnsaf müessesi kurumuş. Vicdanlar ise kapkara olmuşsa aslında çok da söz söylemenin anlamı yok.

Son dönemlerde bilindik isimlere dönük sosyal medya saldırıları aysbergin görünen yüzü. Emin olun ki; bugüne kadar kimlerin canı yanmıştır, kimlerin… Ama nedense sosyal medya üzerinden ‘ruhsal cinayetler’ işleyenlerin yanına kar kaldı. Temennim bu kez bu yazılanların yazanın yanına kâr kalmaması…

Sacitaslan.com