Tansel Öngel'den konuşulacak 'Maske Kimsin Sen' yorumu

"Masumlar Apartmanı" dizisinde 'Naci' rolünü canlandıran oyuncu Tansel Öngel, dün akşam final bölümüyle ekrana gelen "Maske Kimsin Sen?" programının da sunuculuğunu üstlendi.

Tansel Öngel'den konuşulacak 'Maske Kimsin Sen' yorumu

Tansel Öngel'in Posta Gazetesi'nden Alev Gürsoy Cimin'e verdiği röportajdan kısa bir kesit...

Uzun süredir ekranlarda yoktunuz. ‘Masumlar Apartmanı’ ile bir döndünüz pir döndünüz. Aşk dersi veriyorsunuz resmen!

Deniz Madanoğlu ve Rana Mamatlıoğlu’nun yazdığı, TRT ekranından milyonlara ulaşan müthiş bir senaryo. Safiye ve Naci aşkı da galiba ekranlardaki en farklı aşk hikayesi. Bunun Naci’si olmaktan büyük gurur duyuyorum. Aşk dersi veriliyor mu, bilmiyorum ama aşkların böyle temiz, beklentisiz ve ümit dolu olmasını isterdim.

Böyle aşklar, aşıklar kaldı mı?

Böyle insanlar var. Olmasaydı Naci gibi bir karakter yazılıp bu kadar sevilmezdi diye düşünüyorum. Zaten aşk, sadakat, fedakarlık, koşulsuz şartsız vericilik üzerine kurulu değil midir? Gerçek aşk bir beklenti içinde olmadan sonsuz bir ümitle sevdiğine, sevdiğin her şeyi sunmaktır.

İYİ Kİ ‘MASKE KİMSİN SEN?’İ SUNDUM

Çok ses getiren ‘Maske Kimsin Sen?’ isimli yarışma programını sundunuz. Televizyonda ilk sunuculuk deneyiminizdi, değil mi?

Çekerken çok eğlendik ve seyircinin izlerken de çok eğlendiğini biliyoruz. Televizyondaki ilk sunuculuk deneyimimdi ve çok övgü aldım. Böyle bir formatın içinde bir sunucu olarak var olmaktan çok mutluyum. Ekip arkadaşlarımla çok iyi uyum sağladık. İlk kez bir araya geliyor olmamıza rağmen yıllardır arkadaşmışçasına yakınlığımız oldu. Sadece Alican Yücesoy’u daha önceden tanıyordum. İyi ki bu programı sundum.