Taraflar 'Kulüpte kavga çıktı' haberini yalanladı!

Berkay Şahin’in Arnavutköy'de sahne aldığı mekalnda Cansu Kurtçu’yu dinlemeye gittiği ve o mekanda da oyuncu Eren Hacısalihoğlu’yla kavga ettiği iddia edildi.

Taraflar 'Kulüpte kavga çıktı' haberini yalanladı!

Dizi oyuncusu Eren Hacısalihoğlu ile şarkıcı sevgilisi Alya sosyal medyadan çıkan haberleri yalanladı. Ardından da Berkay, yaptığı açıklamayla iddialara yanıt verdi.

İlk olarak Eren Hacısalihoğlu şu açıklamayı yaptı;

“Öncelikle içinde 'Kötü niyet' barındırdığına inanmadan edemediğimiz bu haberin karşısında pek şaşkınız. Alya ve Berkay’ın geçmişte beraber çalıştığını herkes bilir, kaldı ki önümüzdeki günlerde (Dedikoduyu benden duyun) efsane bir şarkı söyleme ihtimalleri bile var. Kaldı ki bunları da geçtim Alya’dan bağımsız olarak Berkay benim dostumdur. Kötü niyet hepimizi üzer arkadaşlar. Berkay’ın bir aile hayatı, bizim de Alya ile güzel giden bir ilişkimiz ve iş hayatımız var. Herkes kendi işine bakarsa cümleten çok mutlu oluruz. Sevgiler”

Taraflar 'Kulüpte kavga çıktı' haberini yalanladı!

Berkay, Eren Hacısalihoğlu’nun açıklamasını “Bu da olmadı. Başka bir şeyler düşünelim. Bu insanlar aptal değil her ne yapmak istiyorsanız! Her darbeniz biraz daha güçlenmeme sebep olacaktır” yazarak kendi hesabından paylaştı.

Taraflar 'Kulüpte kavga çıktı' haberini yalanladı! - Resim : 2

Hacısalihoğlu’nun açıklamalarının ardından şarkıcı sevgilisi Alya’dan da şu açıklama geldi: “Yalan yanlış yapılmış ve içinde kötü niyet barındırdığına inanmadan edemeyeceğimiz bu haber karşısında çok şaşkın ve üzgünüm. Berkay ile geçmişte beraber çalıştığımızı zaten herkes biliyor.”

Taraflar 'Kulüpte kavga çıktı' haberini yalanladı! - Resim : 3

Konular Berkay