Tarkan sürpriz kararını 'Heyecanlıyım' diyerek duyurdu

Uzun süredir Almanya'da yaşayan Megastar Tarkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yeni projelerinin müjdesini verdi.

Tarkan sürpriz kararını 'Heyecanlıyım' diyerek duyurdu

Koronavirüs salgının başlamasının ardından tüm yeni projelerini ve konserlerini erteleyen Tarkan, eşi Pınar Tevetoğlu ve kızı Liya ile birlikte uzun süredir Almanya'da yaşıyor. Yaklaşık 2 yıldır Türkiye'ye gelmeyen Tarkan, gözlerden uzak sakin bir yaşamı tercih etmişti.

Geçtiğimiz haftalarda açıklama yapan Tarkan bir süre daha sahneye çıkmayacağını duyurmuştu.

Megastar, "Sahneden, sizlerden bu kadar ayrı kalmamıştım hiç. Galiba o yüzden de eksik, yarım her şey. Sevginiz, ilginiz, o alkış ve tezahürat sesleriniz, özetle ruhumun ilacı olan o güzel enerjiniz olmadan ben ben gibi değilim. Şu virüsü kontrol altına aldığımızda (ki o da aşılarımızı oldukça olacak), düzlüğe çıktığımızda kavuşuruz" ifadelerini kullanmıştı.

Hayranlarına müjdeyi böyle verdi

Ancak hayranlarının ısrarlarına daha fazla dayanamayan Tarkan, sürpriz bir karar aldı. Ünlü şarkıcı Instagram'dan yaptığı paylaşımda yeni projelerinin müjdesini verdi.

Tarkan sürpriz kararını 'Heyecanlıyım' diyerek duyurdu

Ünlü şarkıcı, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Yarından itibaren hummalı çalışmalar başlıyor :) Yeni projeler, sürprizler çok yakın. Heyecanlıyım. O yüzden kaçtı bende uyku muyku :)
Ha bu saçlara da yarın veda edeceğim artık. Bi daha da uzatacağımı sanmam. O yüzden son bir bakış atayım dedim…"

Konular Tarkan