Togg için geri sayım, Davetiyeler yola çıktı

29 Ekim 2022'de gerçekleştirilecek Gemlik Kampüsü açılış töreni için davetiyeler gönderilmeye başlandı.

Togg için geri sayım, Davetiyeler yola çıktı

ShiftDelete'den Tunahan Karakış'ın haberine göre, yerli otomobil için geri sayım başladı. Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (Togg), ilk seri üretim aracını bu yılın son çeyreğinde banttan indirecek ve 2023’ün ilk çeyreğinde de ticari olarak satışa çıkaracak. Şirket, bu kapsamda önümüzdeki cumartesi yani 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı‘nda Gemlik Kampüsü‘nün açılışını gerçekleştirecek ve seri üretim sürecini başlatacak. Son olarak kampüs açılışı için gönderilen davetiyeler de ortaya çıkmaya başladı.

Togg Gemlik Kampüsü için davetiyeler gönderilmeye başlandı

Yerli otomobil için geri sayıma geçen Togg, son zamanlarda kullanıcılarına daha iyi hizmet verebilmek için yapmış olduğu iş birlikleriyle gündemdeydi. Hatta geçen günlerde sizlere Shell ile yapılan şarj istasyonu ve Turkcell’in ödeme platformu Paycell ile gerçekleştirilen stratejik anlaşmaları aktardık. Bunun dışında 29 Ekim 2022’de gerçekleştirilecek Gemlik Kampüsü açılış töreni için davetiyeler de gönderilmeye başlandı.

Gemlik Kampüsü açılış töreni için için hazırlanan davetiyelerde mavi rengin ön planda olduğunu söylemek mümkün. Aynı zamanda C-segment SUV ve Togg Gemlik Kampüsü isimli şarj istasyonunu görüyoruz.

Öte yandan Türkiye Cumhuriyeti Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Togg logoları da üst kısımda yer alıyor.

Son olarak Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın davetiyede kullanmış olduğu ifadeler şöyle:

”Aziz Cumhuriyetimizin 100. yılını karşılarken, Türkiye’nin yeniliğe yolculuğunda önemli bir kilometre taşını daha geride bırakacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştireceğimiz Togg Gemlik Kampüsü’nün açılış töreninde sizi de aramızda görmekten onur duyarız.”