Tolga Yüce Seda Sayan'a çok sert çıktı!

Şovmen Mehmet Ali Erbil ile Seda Sayan'ın tartışmasının ortasında kalan oyuncu Tolga Yüce, önceki gün sessizliğini bozdu.

Tolga Yüce Seda Sayan'a çok sert çıktı!

Habertürk'ten Hakan Yağcı'nın haberine göre şovmen Mehmet Ali Erbil ile Seda Sayan'ın tartışmasının ortasında kalan oyuncu Tolga Yüce, önceki gün sessizliğini bozdu. 

"SES KAYITLARINI AÇIKLARIM!"

Bodrum Türkbükü'nde görüntülenen ve konuyla ilgili isyan eden Yüce, "Mehmet Ali Erbil beni aradı. 'Bir şey paylaşalım' dedi. 'Sen paylaş, ben de senden paylaşayım' dedi. Ben de bir yazı yazdım. Kendisinden onay aldım, paylaştım.

Tolga Yüce Seda Sayan'a çok sert çıktı!

Kendisi de benden alıp, paylaştı ama ben bu yazının Seda Sayan ile alakalı olduğunu bilmiyordum. Benim Seda Hanım ile tanışıklığım olmamıştır ama kendisinin birkaç gün önceki röportajında suçu tamamen bana atması kendisine yakışmamıştır. Bizim aramızda geçen her diyalog delilli, ispatlıdır. Alakam olmayan bir konunun içine beni çekmiştir. Daha sonra kendisi paylaşımını sildi. Beni olayın ortasında bıraktı ama beni dahil ederse, ses kayıtlarına kadar hepsi mevcut. Hepsini açıklarım" diyerek, oradan ayrıldı. 

YAŞANAN KAVGANIN TÜM DETAYLARI VE İKİ ÜNLÜ İSMİN MAGAZİN TARİHİNE GEÇEN U DÖNÜŞLERİ (HABER LİNKİ)