Tolgahan Sayışman feci kazanın ardından ilk kez konuştu

Geçtiğimiz haftalarda İzmir’den İstanbul’a bir arkadaşının aracıyla gelirken büyük bir kaza atlatan oyuncu Tolgahan Sayışman, yaşadıklarını anlattı.

Tolgahan Sayışman feci kazanın ardından ilk kez konuştu

Milliyet Gazetesi'nden Umut Ünver'in haberine gör“Arabanız takla atmış sanırım. Nasıl oldu, neler yaşadınız?” sorusuna Tolgahan Sayışman, “Arabayı arkadaşım kullanıyordu. Hava yağmurluydu. Öndeki araç, bariyerlere girerek kaza yaptı. Arkadaşım, o arabaya çarpmamak için panikle hareket edince, kayarak yoldan çıktık ve takla attık” yanıtını verdi.

"GÖZ AÇIP KAPAYINCAYA KADAR GEÇTİ" 

Yakışıklı oyuncu, “O anda neler hissettiniz?” sorusu üzerine, “Göz açıp kapayıncaya kadar geçti. Hiçbir şey hissetmedim. Kolumda ve bacağımda ufak tefek yaralanmalar var ama çok da abartılacak bir durum yok, çok şükür iyiyim” ifadelerini kullandı.

“Kazadan sonra ilk olarak ne yaptınız? Kaza yapanlar genelde hemen ailesini arar. Sizin tavrınız ne oldu?” sorusunu ise Sayışman, “Kimseye panik yaşatmak istemedim. Böyle durumlarda çok soğukkanlı olurum. Arkadaşım biraz panikledi, onu sakinleştirdim. Sonra da evimize döndük“ şeklinde yanıtladı.

Kızları Alina’yı Haziran ayında kucaklarına almaya hazırlanan 39 yaşındaki yakışıklı oyuncu, “Mayıs sonu, haziran başı gibi bekliyoruz” dedi.