Trabzonspor'da değişim rüzgarları esiyor!

Trabzonspor'da Ersun Yanal ile birlikte takımda radikal değişiklikler de göze çarpıyor. Takım defansif anlayıştan sıyrılıp ofansif bir yapıya büründü. Antrenmanın içeriği değişti, alt yapı hatırlandı, futbolcuların keyfi yerine geldi.

Trabzon'da değişim rüzgarı!
Takvim Gazetesi'nin haberine göre Trabzonpor'da teknik direktör Ersun Yanal göreve geldikten sonra rahatlayan futbolcuların yüzleri gülmeye başladı. Takımın defansif anlayıştan kurtulup ofansif bir yapıya bürünmesi için taktik antrenmanlarda yoğun şekilde çalışan Yanal'ın yaptığı değişiklikler şu şekilde:

ALT YAPIYA ÖZEL İLGİ

Halilhodzic'in idman öncesi takımla sahada yaptığı 15 dakikalık görüşmenin aksine Yanal, 5 dakikada işi bitiriyor. Yanal, Boşnak hoca gibi oyuncularını rencide edecek ifadeler de kullanmıyor. Halilhodzic'in disiplinli ve baskıcı tavırlarından sıkılan futbolcular Ersun Yanal'ın göreve gelişi ile rahatladı. Yanal ise geldiği ilk gün altyapıdan 10 futbolcuyu A takım antrenmanına dahil ederek, Trabzonspor'un bir alt yapısı olduğunu herkese hatırlattı.

SAKATLAR DA İDMANA...

Sakatlanan oyuncuya sıfırdan yükleme yapan eski hocanın aksine kulüp doktorundan oyuncular hakkında bilgi alan Yanal, takımla antrenman yapabilecek futbolcuları taktik çalışmalara dahil ediyor.

TRABZON'DA ÇİFT İDMAN

Bordo-mavililer dünü çift idmanla tamamladı. Sabahki antrenmanı salonda yapan Trabzon, akşam taktik çalışarak Cimbom'a hazırlandı.

MEHMET EKİCİ ÇOK EMİN

Trabzon'un orta sahadaki isimlerinden Mehmet Ekici, Galatasaray maçından 3 puanla ayrılacaklarından emin olduğunu belirterek taraftara mesaj yolladı.
Konular Spor Haberleri