Trabzonspor'da mini revizyon

Teknik sorumlu Hami Mandıralı’nın Juventus rövanşında formsuz Emre’yi kulübeye çekerek Henrique’ye şans vermeyi, Özer’in yerine de Adrian’ı düşündüğü belirtildi.

Trabzonspor'da mini revizyon

Trabzonspor’da tüm gözler yarın akşam oynanacak Juventus maçına çevrildi. İlk maçta 2-0’lık bir yenilgi alan bordo-mavili ekip tur için umutlarını kaybetmezken, teknik sorumlu Hami Mandıralı’nın kadroda mini bir revizyona gitmesi bekleniyor.

Mandıralı’nın son haftalarda performansında düşüş gözlenen Emre Güral’ın yerine Henrique’ye 11’de görev verebileceği, Kayserispor maçında yeniden göze giren Adrian’ı da Özer’in yerine tercih edebileceği belirtildi.

Bu arada yaşadığı uzun sakatlığın ardından takımla birlikte antrenmanlara başlayan Florent Malouda da Juventus maçında forma giymek istiyor. Teknik sorumlu Hami Mandıralı’yla görüşerek zorlu karşılaşmada görev beklediğini söyleyen yıldız oyuncu, kondisyon eksiğini ise yaptığı özel çalışmalarla gidermeye çalışıyor. Fransız oyuncunun Juventus ile oynanan ilk maçta forma giyemediği için üzgün olduğu ve bunu arkadaşlarıyla paylaştığı öğrenildi.

SKORER



Konular Spor Haberleri