TUBA EMLEK FLASH HABER TV İLE ANLAŞTI

Gazeteci ve yazar kimliği ile beğeni toplayan, uzun yıllardır hazırlayıp sunduğu gündemi belirleyen haber programları ile ses getiren ekranın deneyimli ismi Tuba Emlek, Flash Haber TV ile anlaştı.

TUBA EMLEK FLASH HABER TV İLE ANLAŞTI

Türkiye gündemini açık, anlaşılır, cesur ve ilkeli habercilik anlayışı ile mercek altına alan, konuları alanında uzman isimlerle ele alan “Mercek” programı bundan böyle her hafta Pazartesi akşamı 21:00-00.00 arasında Flash Haber TV ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor.

Emlek, medya dünyasındaki profesyonel yaşamına işin mutfağında da çalışarak, kendi hazırlayıp sunduğu birçok başarılı televizyon programı ile imza attı.

Okul yıllarında başlayan araştırma ve yazmaya olan tutkusunu, akademik, iş ve sosyal alanda gazete ve dergilerde yazdığı yazılarla sürdürdü.

Yurt Gazetesi’nde de köşe yazarlığı yapmıştır.

Gerçekleştirdiği dikkat çeken röportajlarla ödüller alarak başarısını sürdürdü.

Televizyonda haber programcısı, yapımcı ve yöneticilik görevlerinde bulundu.

2015 yılından itibaren Halk TV’de İstanbul Temsilcisi olarak çalışmaya başladı. 2019 yılının Ağustos ayında Halk TV’de sürdürmüş olduğu Genel Koordinatörlük görevinden ayrıldı.

Hemen ardından Ocak 2020’de Tele1 TV’de göreve başladı.

Kısa süre öncesine kadar Tele 1 TV ekranında televizyonculuğu sürdüren Emlek, kendi Youtube kanalında Türkiye’nin gündemini ele almaya devam etmektedir.

Özgün içeriği ve farklı konularda kaleme aldığı bugüne dek yayınlanmış
Kahraman Kadınlar, Korkma, İz Bırakanlar, Cumhuriyet Yolunda İz Bırakanlar, Şiir Adam, Çağdaş Cumhuriyet Kadını ve Yeniden İstanbul isimli yedi kitabı bulunmaktadır.

TUBA EMLEK FLASH HABER TV İLE ANLAŞTI

Başarılı televizyoncu, gazeteci ve yazar Tuba Emlek moderatörlüğündeki "Mercek" programı, Türkiye’nin en yeni haber kanalı Kararsızların Kanalı Flash Haber TV’de.