Tuba Ünsal yasak aşkını terk mi etti?

Caner Karaloğlu'nun eşi İspanyol model Elisabeth Mas ile Tuba Ünsal çekişmeleri magazin gündemini oldukça oyalamış; Tuba Ünsal'ın yasak aşkı olay yaratmıştı.

Tuba Ünsal yasak aşkını terk mi etti?

Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programında Tuba Ünsal'ın yasak aşkı Caner Karaloğlu'nu terk edip etmediği konuşuldu.

Programda Ece Erken'in verdiği bilgiye göre Elisabeth Mas'ın; boşanma aşamasındaki eşi Caner Karaloğlu ile birlikte aynı evde yaşaması ve Mas'ın o evden paylaşımlar yapması Tuba Ünsal'ı çileden çıkarttı. Tuba Ünsal ise "Kız bir aydır evde. Kızın gidecek evi yok. Kız zor durumda ve Caner'de kalmak zorunda kalıyor. Caner; Elisabeth eve gelince, çıkıyor. Çok üzüldüm, negatif durumlara düştüm. Artık bunlarla anılmak istemiyorum" açıklamasında bulundu.

İNANÇ KONUKÇU İLE GÖRÜNTÜLENDİ

Caner Karaloğlu ile yasak aşk yaşayan Tuba Ünsal oyuncu İnanç Konukçu ile görüntülendi. Aldıkları alkol nedeniyle Habertürk'ün haberine göre ağızlarından çıkanları kulakları duymayan iki ünlü oyuncudan İnanç Konukçu, basın mensuplarına anında açıklama yaparak, ''Aramızda bir şey yok. Şimdi salak salak sorular sormayın" derken Tuba Ünsal ise, "O benim kaç senelik arkadaşım'' dedi.

Tuba Ünsal yasak aşkını terk mi etti?

MUSTAFA SANDAL İLE GÖRÜNTÜLENDİ

Mustafa Sandal, ‘Yıllar evvel muhteşem bir ilişki yaşamıştım’ dediği Tuba Ünsal ile bir arkadaşlarının Nişantaşı’ndaki doğum günü partisinde bir araya geldi.

Tuba Ünsal yasak aşkını terk mi etti? - Resim : 2

Ünsal dün yaptığı açıklamada Mustafa Sandal ile iyi arkadaş olduklarını söyledi.

Konular Tuba Ünsal