Tuğba Altıntop: "Rafet bana bakmaz ama ben ona bakarım"

Tuğba Altıntop konuk olduğu canlı yayında konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Tuğba Altıntop: "Rafet bana bakmaz ama ben ona bakarım"

Uçankuş TV'de ekrana gelen "Hayatın İçinden" programına konuk olan Tuğba Altıntop, söz eski eşi Rafet El Roman'dan açılınca "Ben kendisi hakkında hep iyi konuştum. Geçmiş açıklamalarının hepsine bakın. Onun benimle ilgili bir tek iyi demeci yok. Çocuklarımın babasıdır. Ben kendisiyle ilgili daima iyi konuştum." dedi.

"Evli olduğumuz zamanlarda turne için Bursa'da bulunan Rafet'e, kaldığı otelde sürpriz yapmaya gittim. Rafet otele sevgilisi ile girdi." şeklindeki açıklamasına "O yalan. Tuğba Hanım hiç böyle bir şeye şahit olmadı." sözleriyle yanıt veren Rafet El Roman hakkında konuşan Tuğba Altıntop geçmişte çok acı dolu yıllar geçirdiğini ifade etti.

Geçmişte "Çocuklarıyla reklam yapıyor" şeklinde haberleri kaleme alan gazetecilere de sitem eden Tuğba Altıntop bu yalan yakıştırmalar nedeniyle zor zamanlar geçirdiğini söyledi.

"Rafet El Roman'ı affetiniz mi?" sorusuna "Dilim 'Affettim' diyor" şeklinde yanıt veren Tuğba Altıntop, "Yıllar geçip tekrar sizin kapınıza gelse ona bakar, onunla ilgilenir misiniz?" sorusunu ise "Elbette ilgilenirim. O an başkasıyla evli bile olsam ilgilenirim. O bana bakmaz ama ben ona bakarım. Çocuklarımın babasını sokakta bırakacak halim yok." şeklinde yanıtladı.