Tuğba Ekinci Demet Akalın'ı topa tuttu!

"Ben kamyonetimi tuttum. Üsküdar Belediyesi'nin tırına teslim ediliyor. Uyuyan dostların canı sağ olsun..." notuyla yaptığı yardımı duyuran Demet Akalın'a Tuğba Ekinci'den sert tepki.

Tuğba Ekinci Demet Akalın'ı topa tuttu!

Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programına konuk olan Tuğba Ekinci "Demet Akalın'ın laflarına bozuldum. 'Ben vicdanlıyım, siz vicdansızsınız' gibi ortaya atıyor kendini hanımağa gibi... Verdiğini, aldığını, yaptığını çok söylüyor. Sen hanımağa değilsin. Hanımağa yokluğunu, varlığını söylemeyen kendi kendine yeten karakterli insanlardır. Senin gibi her şeye avazı çıktığı kadar bağıran insan hanımağa değildir. İkide bir tenkitleyip durma oradan insanları." sözleriyle Demet Akalın'a sert çıktı.

"Ben şimdiye kadar hiç bir şeyimi söylemedim" diyen Tuğba Ekinci; Harbiye konserinin gelirini Mehmetçik Vakfı'na açıkladığını söyleyen Demet Akalın'a gönderme yaparak, "Mehmetçik Vakfı'na bağış yaptıysan bunu Mehmetçik vakfı açıklasın. Çuvalla bir şey yolluyorsan bunu haber ajansları açıklasın" ifadelerinde bulundu.

Demet Akalın'ın Berkay ile yaşadığı saat polemiğine de değinen Tuğba Ekinci, Demet Akalın'a numarası değiştiği için ulaşamadığını söyledi.

Konular Demet Akalın