Tuğba Özerk tüp bebek tedavisine başlayacak

Yıllardır hayatında kimse olmayan Tuğba Özerk, sevgilisi Gökmen Bey ile nikah masasına oturmak için gün sayıyor. Özerk, hemen evlenip çocuk sahibi olmak istediğini söyledi.

Tuğba Özerk tüp bebek tedavisine başlayacak

Tuğba Özerk geçen hafta Bebek’te sevgilisiyle görüntülenmiş, beyefendi objektiflerden kaçmak isteyince geri çağırıp “Pek alışık değil” demişti.

Bu arada maskesini düzeltme bahanesiyle dev bir yakut taşıyan yüzüğünü de göstermişti.

Yüzüğün sırrı ortaya çıktı. Önceki gün tek başına Bebek sahilinde yürüyüşe çıkan şarkıcı bir yıldır sürdüğünü açıkladığı aşkı hakkında ilk kez konuştu.

Tuğba Özerk “İlişkimiz başladığında Alaçatı’daydık. Daha sakin ortamları tercih ettik. Senelerdir kimse yoktu hayatımda. Bir senedir mutlu bir birlikteliğimiz var. Ciddi düşünüyoruz” dedi.

Parmağındaki yüzüğü göstererek de “Evlilik teklifi aldım. Gayet sade ve zarif bir şekilde teklif etti. Ben de kabul ettim” diye konuştu.

Posta Gazetesi'nden Ali Keser'in haberine göre Tuğba Özerk iş insanı nişanlısının adının Gökmen olduğunu söyledi. Şarkıcı “Hemen evlenip çocuk sahibi olmak istiyorum. Yumurtalarım az olduğu için evlenir evlenmez tüp bebek tedavisine başlayacağım” dedi.

Bu arada üzerindeki kürkün taklit olduğunu söyleyen Tuğba Özerk, yakut yüzüğünü de gösterdi.

Tuğba Özerk tüp bebek tedavisine başlayacak

 

Konular Tuğba Özerk