Tülin Şahin: "Kızım sayesinde kendimi buldum"

Kızı Siena Leyla'nın babası Portekizli iş insanı Pedro de Noronha ile mahkemelik olan Tülin Şahin, doğum sonrası hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Tülin Şahin: "Kızım sayesinde kendimi buldum"

Yaklaşık 25 yıldır podyumlarda boy gösteren model ve sunucu Tülin Şahin, kızı Leyla Siena'nın her anına şahit olmak istediğini söyleyerek doğumdan sonra değişen hayatıyla ilgili konuştu.

InStyle Dergisi'ne röportaj veren Şahin, samimi açıklamalarda bulunarak, "İşimi hala ilk günkü aşkla yapıyorum. Çok çalışkan ve disipliyim. Bir asker gibiyim. Tüm sektör bilir bunu" dedi.

Dinlenmek kelimesini bile unttuğunu belirten 40 yaşındaki model, "Bebeğimi uyutur uyutmaz ütü yapıyorum, çamaşır yıkıyorum, kızımın yemeğini hazırlıyorum" şeklinde konuştu.

"BİR GÜNE 72 SAAT SIĞDIRIYORUM"

İşte Tülin Şahin'in açıklamaları:

"Siena Leyla bana çok şey kattı. Daha sabırlı olmayı öğretti. Beni törpüledi. Hayatı yeniden keşfetmemi sağladı. Sayesinde zamanı iyi kullanmam gerektiğini anladım. Artık bir güne 72 saat sığdırıyorum.

Anne olmaya bayıldım. Kendimi buldum. Hamilelik döneminde canımın istediğini yedim. Sonrasında da kiloları hiç dert etmedim. Bedenim hala 'Spor yap' demiyor. Bu sürecin tadını çıkarıyorum. Kolay mı, sonuçta 9 ay boyunca içerde bir insan ürettim."