Tülin Şahin: "Pedro kızımıza dezenfektan içirmeye çalıştı"

Tülin Şahin ve eski eşi Pedro de Noronha arasındaki gerginlik devam ediyor. Daha önce fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğünü iddia ederek savcılığa başvuran Şahin, şimdi de bomba gibi bir iddiada bulundu.

Tülin Şahin: "Pedro kızımıza dezenfektan içirmeye çalıştı"

Hürriyet Gazetesi'nden Behlül Aydın'ın haberine göre Şahin, kızının babası Pedro de Noronha hakkında bomba bir açıklamada bulundu. Şahin, savcılığa verdiği yeni dosyada kızının Noronha tarafından kaçırılarak kendisinden fidye isteneceğini öne sürdü.

"Tüm planını duydum"

Tülin Şahin, savcılığa sunduğu son dosyada ise şoke eden ifadelere yer verdi. Şahin, 3 milyon Euro borcu olan Noronha’nın kızlarını kaçırarak kendisinden fidye talebinde bulunmak isteyeceğini iddia etti: “Siena’yı odasında uyuturken benim duymadığımı düşünüyordu. Arka odaların birinde ‘Arabayı Bulgaristan veya Yunanistan’a getirdikten sonra gerisi kolay. Ben her şeyi hallettim’ dediğini duydum.”

"Kızımı kaçırıp fidye isteyecekti"

İfadesinde kızını korumak için mücadelesini sürdüreceğini belirten Şahin, evdeki bakıcı N.Y.’nin Pedro de Noronha ile işbirliği yaparak kızını kaçırma operasyonu planladıklarını öne sürdü. Bakıcısının eşi H.Y. ile ablası N.T. hakkında tehdit, şantaj, hakaret ve hırsızlık iddiasıyla suç duyurusunda bulunan ünlü model ifadesinde şu sözlere yer verdi: “N.Y.’nin kocası ve ablası beni arayıp telefonda ‘Gör bak o çocuğa neler yapacağız’ dedi. N.Y.’nin Siena’ya şiddetli davrandığına dair kamera kayıtları var.”

Tülin Şahin, Pedro de Noronha’nın aşk yaşadığı Işık Keçeci Aşur’un da olayların içinde olduğunu iddia etti.

HABERİN TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ!