Tuncer Ustael hakkında bir soruşturma daha

Palu ailesi hakkında Adli tıp raporunun açıklanmasının ardından Müge Anlı, Tuncer Ustael hakkında açılan yeni soruşturmayı da canlı yayında duyurdu.

Tuncer Ustael hakkında bir soruşturma daha

Geçtiğimiz kış Türkiye’nin gündemine oturan Palu ailesi hakkında gelişmeler devam ediyor.

Kocaeli’nde yaşayan Palu ailesine damat olarak giren ve kendisini ‘cinci hoca’ olarak tanıtan Tuncer Ustael, aile ile birlikte cinayet, tecavüz ve işkence gibi suçlar işlemişti. Müge Anlı tarafından programda ortaya çıkan gerçek ardından Tüm aile tutuklandı. Palu ailesi ilgili Adli Tıp raporunu açıklayan Müge Anlı, Tuncer Ustael hakkında açılan yeni soruşturmayı da ilk kez canlı yayında duyurdu.

TECAVÜZ VE KÖTÜ MUAMELE ARAŞTIRILACAK

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre Küçükçekmece Cumhuriyet Savcılığı Tuncer Ustael soruşturma başlattı. İki başlık altında yapacak soruşturmada, Meryem Tahnal’a tecavüz ve çocuklara yönelik kötü muamelesi Küçükçekmece Cumhuriyet Savcılığı tarafından araştırılacak.

PALU AİLESİ RAPORU

Müge Anlı, Palu ailesi hakkındaki Adli Tıp raporunu açıkladı. Raporda, Palu ailesinin akıl sağlığı ile ilgili bir sorun bulunmadığı vurgulandı. Palu ailesinin avukatı Alper Bayrak ise rapora itiraz ettiklerini açıkladı.

Konular Müge Anlı