Ufuk Bayraktar'ın yeni filmi vizyon heyecanı yaşıyor

Sevilen aktör Ufuk Bayraktar'ın başrolünü oynadığı "Benim Babam Bir Kahraman" filmi 16 Haziran'da seyirciye duygu seli yaşatacak.

Ufuk Bayraktar'ın yeni filmi vizyon heyecanı yaşıyor

Ufuk Bayraktar’ın yeni filmi “Benim Babam Bir Kahraman” hasta oğluna moral vermek için süper kahramanların dünyasına giren, geceleri pelerin giyip oyunlar oynayan temizlik işçisi bir baba ve arkadaşlarının hikâyesini beyazperdeye taşıyor.

Babalar Günü’nde vizyona girecek olan Orçun Benli’nin yönetip senaryosunu Şükrü Üçpınar ve Alptekin Öztürk’le beraber yazdığı film izleyiciye babaların en önemli süper gücünün ne olduğunu sorgulatacak.

Ufuk Bayraktar'ın yeni filmi vizyon heyecanı yaşıyor


Başlıca rollerini Mahir İpek, Selim Erdoğan, İdris Nebi Taşkan, Aslıhan Kapanşahin ve Nurhak Mine Söz’ün paylaştığı filme usta oyuncular Metin Coşkun, Eray Özbal ve Hülya Şen de güç katıyor. Filmin çocuk oyuncusuna da Mehmet Emin Güney’in hayat verdiği “Benim Babam Bir Kahraman”, 16 Haziran Cuma günü sinemalarda izleyici ile buluşacak.


Ufuk Bayraktar'ın yeni filmi vizyon heyecanı yaşıyor - Resim : 2


Birsen Altuntaş'ın haberine göre yapımcılığını Cocoon Media, Leman Kurtcan & Ahmet Düzenli’nin üstlendiği “Benim Babam Bir Kahraman”, eşinin zamansız ölümünün ardından oğlu Can (Mehmet Emin Güney) ile kendine küçük, zorlu ama eğlenceli bir dünya kuran temizlik işçisi Altan (Ufuk Bayraktar) ve arkadaşlarının trajik hikâyesini etkileyici bir dille ele alıyor.

Filmdeki süper kahraman kostümlerinin çizimleri ise efsane çizgi roman dergisi Leman’ın usta çizeri Bahadır Boysal ait…

Filmin müzikleri Kemal Sahir Gürel tarafından titizlikle hazırlandı.

Sözleri Can Yücel’e, müziği Derya Köroğlu’na ait olan “Başka Türlü Bir Şey” adlı şarkı da film için yeniden hazırlandı.