Ümit Karan'dan bomba yorumlar!..

"Galatasaray, Kayserispor mağlubiyetiyle sezonu kapattı. Önümüzdeki sezonun çalışmalarına şimdiden start verilmeli"

Ümit Karan'dan bomba yorumlar!..
Yeni sezon hazırlıkları başlamalı

Galatasaray, Kayserispor mağlubiyetiyle sezonu kapattı. Önümüzdeki sezonun çalışmalarına şimdiden start verilmeli.

Önümüzdeki sezon büyük ihtimalle PTT 1. Lig’de mücadele edecek olan Kayserispor’a, üstelik de Arena’da mağlup olan Galatasaray, dün gece itibariyle şampiyonluğa havlu attı.
Galatasaray her geçen hafta daha da kötü oynuyor.

Salı gecesi Londra’da Chelsea karşısında tel tel dökülen sarı-kırmızılı futbolcular, Kayserispor karşısında da etkili bir oyun ortaya koyamadı.
Sneijder ve Burak’ın pozisyonları dışında 90 dakikada neredeyse hiçbir şey olmadı.
Futbolcuların bu isteksizliğini anlayabilmiş değilim.

Sneijder gibi bir dünya yıldızının bu kadar kötü oynamasına anlam veremiyorum.
Selçuk’un hâlâ iyi bir maçı yok. Geçen sezonun son haftalarında başlayan düşüşü hâlâ devam ediyor. Bana biraz kafada biraz sıkıntı var gibi geliyor.

Takım içinde problemlerin olduğu kesin. Küslük olabilir, aldıkları paraları beğenmiyor olabilirler. Yönetimin bir an önce devreyi girip bütün oyuncularla tek tek konuşması gerekiyor.

Sahada tıpkı Londra’da olduğu gibi yine tek görevini yapmaya çalışan Felipe Melo’ydu. Biseswar’ın ayağına bastığı pozisyonda kırmızı kart görmemesi onun adına büyük bir şanstı.
Galatasaray dün aldığı yenilgiyle sezonu kapattı.

Kayserispor’a 40 yıl sonra mağlup olarak bu sezonun şampiyonunun Fenerbahçe olduğunu ilan eden sarı-kırmızılı futbolcular, şimdi ikincilik için Beşiktaş’la kapışacak. Ancak bu tükenmişlikle o hedefi tutturmaları da hayli zor görünüyor.

Galatasaray’ın bundan sonra yapacağı iş önümüzdeki sezonun çalışmalarını yapmak.

Mancini eğer bu takımın başında kalmayı düşünüyorsa, düşünmediği oyuncuları bundan sonra tribüne yollamalı ve önümüzdeki sezonun takımını şimdiden sahaya sürmelidir. Hatta yeni oluşturacağı ideal 11’ine 1-2 tane de genç oyuncu katmalıdır.

MAÇIN ADAMI

Diego Biseswar

KIRILMA ANI

Burak’ın kaçırdığı gol

ÜMİT KARAN / TÜRKİYE
Konular Spor Haberleri