Ünlü manken burnunu kıran eski sevgilisinin tahliyesine isyan etti

İstanbul Beşiktaş'ta gece kulübünde eğlenmeye giden manken Gizem Akbaş eski sevgilisi Mücahit İsmail Ayta tarafından darp edildi. Burnunda iki kırık oluşan Akbaş'ın şikayeti üzerine gözaltına alınıp tutuklanan eski sevgili tahliye oldu.

Ünlü manken burnunu kıran eski sevgilisinin tahliyesine isyan etti

Sabah Gazetesi'nden Yunus Emre Kavak'ın haberine göre Gizem Akbaş karara isyan ederek "Bu adam aniden karşıma çıkıp benim burnumu kırdı. İlk muayenede ödem oluştuğu için kırık belli olmamış. Ama şimdi iki farklı yerde kırık var raporumu aldım. Bu karara itiraz edeceğim. Bu adam bana öldüresiye saldırdı. Ben hala dışarı çıkarken korkuyorum. Serbest kalmasına anlam veremedim" dedi.

Beşiktaş Ortaköy'de geçen ay meydana gelen olayda manken Akbaş bir gece kulübünde arkadaşlarıyla eğlemeye gittiği sırada fotoğraf çekip sosyal medya üzerinden de paylaşımlar yapmıştı.

İddiaya göre bunu gören eski erkek arkadaşı Akbaş'ın bulunduğu gece kulübüne geldi. Onun masadan kalkıp lavaboya gittiğini gören Ayta, mankenin karşısına bir anda çıkıp acımasızca yüzüne yumruk attı.

Gizem Akbaş'ın şikayeti üzerine eski sevgilisi gözaltına alınmış ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Ancak cezaevine gönderilen Ayta, hayati tehlike geçirmeksizin ve kemik kırığı oluşmaksızın basit bir tıbbi müdahale ile giderilebilecek ölçüde yaralandığının anlaşıldığı gerekçesiyle tahliye oldu.

Bu karara isyan eden Akbaş; "Ben bu olayı yaşadıktan sonra hemen gidip rapor aldım. Ancak o zaman çekilen filmlerde ödemden kaynaklı kırıklar belli olmamış ve kırık yok deforme var yazılmış. 

Ama daha sonra gittim doktora ve rapor aldım burnumda iki adet kırık var. Bu adam beni öldürmek istedi. Burnumu kırdı, şimdi tahliye oldu. Ben hala korkuyorum.

Bu kez yine karşıma çıkıp beni öldürmeyeceğinin garantisi yok. Ben gerçekten korkmak, ölmek istemiyorum" dedi.