Ünlülerin dişçisi Çağdaş Kışlaoğlu hakkında şok iddia!

Sanat, iş, spor ve cemiyet dünyasının dişçisi olarak bilinen ünlü hekim Çağdaş Kışlaoğlu hakkında sikayetvar.com sitesine yapılan yorumlar Kışlaoğlu'nu zora sokacağa benziyor.

Ünlülerin dişçisi Çağdaş Kışlaoğlu hakkında şok iddia!

Türkiye'de ilk Hollywood gülüşü olarak bilinen diş tasarımını yapmasıyla bilinen ünlülerin doktoru Çağdaş Kışlaoğlu hakkında yapılan olumsuz yorumlar şok etti.

Ünlülerin dişçisi Çağdaş Kışlaoğlu hakkında şok iddia!

Ünlülerin dişçisi Çağdaş Kışlaoğlu hakkında şok iddia! - Resim : 2

Ünlülerin dişçisi Çağdaş Kışlaoğlu hakkında şok iddia! - Resim : 3

Başkasına ait diş filminin kendisine gönderilmesinden dolayı şikayetçi olup yaşadığı mağduriyeti ve memnuniyetsizligini gözler önüne seren bir yorum yazan şahıs "Allah korusun anlamamış olsak neler olacaktı!" ifadesini kullandı.

Ünlülerin dişçisi Çağdaş Kışlaoğlu hakkında şok iddia! - Resim : 4

Tv reklamında kendisini gördükten sonra kliniğine tedavi için giden şahıs, "Hiç bir şey televizyonda göründüğü gibi değil! Bu klinikte gördüğüm başka aksaklıklar da var. Başkasına ait filmi bana gönderdiler... Allah korusun anlamamış olsak neler olacaktı!" dedi.

Klinikte çalışanların lakayıt olduğu, müşteri güvensizliği, hizmet kalitesinin çok düşük olması, amatörce ve önlem alınmadan yapılan operasyonlar, istenen fahiş fiyatlar, yapılan dişlerin çok kısa bir zaman sonra eski halini alması gibi bir çok şikayete maruz kalan Çağdaş Kışlaoğlu'nun yapacağı yorum merak konusu oldu.

Ünlülerin dişçisi Çağdaş Kışlaoğlu hakkında şok iddia! - Resim : 5

https://www.sikayetvar.com/dr-cagdas-kislaoglu