Ünlülerin reklamını yaptığı Çengelköy Kokoreçci'sinde 6 kişi zehirlendi iddiası!

Sanat ve Spor Dünyasında Yediren Adam lakaplı Mehmet Erözcan'ın sahibi olduğu Çengelköy Kokoreçcisi'nde 6 kişinin zehirlendiği sikayetvar.com sitesine gelen ihbarla ortaya çıktı.

Ünlülerin reklamını yaptığı Çengelköy Kokoreçci'sinde 6 kişi zehirlendi iddiası!

MİDYE YEDİLER SOLUĞU HASTANEDE ALDILAR!

Sanat ve spor dünyasında "Yediren Adam" lakaplı Mehmet Erözcan'ın sahibi olduğu Çengelköy Kokoreçcisi'nde 6 kişinin zehirlendiği sikayetvar.com sitesine gelen ihbarla ortaya çıktı.

'YEDİREN ADAM BU SEFER YEDİRMEDİ ZEHİRLEDİ' İDDİASI


Ahmet Çakar, Ertem Şener, Yılmaz Vural, Faik Öztürk, Yusuf Güney, Tuğba Özay, Ece Seçkin, Gizem Özdilli, Safiye Soyman ve Didem Taslan gibi medyatik isimlerin bol bol reklamını yaptığı "Yediren Adam" lakaplı Mehmet Erözcan'ın sahibi olduğu Çengelköy Kokoreçcisi'ndeki yaşanan zehirlenme iddiası 'Bu denli yerler İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yeterince kontrol altında tutulmuyor mu?' sorusunu akıllara getirdi...

Ünlülerin reklamını yaptığı Çengelköy Kokoreçci'sinde 6 kişi zehirlendi iddiası!

Ünlülerin reklamını yaptığı Çengelköy Kokoreçci'sinde 6 kişi zehirlendi iddiası! - Resim : 2

Ünlülerin reklamını yaptığı Çengelköy Kokoreçci'sinde 6 kişi zehirlendi iddiası! - Resim : 3

Ünlülerin reklamını yaptığı Çengelköy Kokoreçci'sinde 6 kişi zehirlendi iddiası! - Resim : 4

YETKİLİLER DUR DEMİYOR!

Heleki yaşanan bu pandemi sürecinde böyle hassas bir ortamda nasıl olurda İstanbul'un göbeğinde yaşandığı iddia edilen bu skandala yetkililer hala 'Dur!' diyemiyor.

ZEHİRLENENLERDEN BİRİSİ KANSER HASTASI

sikayetvar.com ihbar sitesine; Ezgi isimli kullanıcının yaptığı şikayet büyük bir vurdum duymazlığı ve sağlık skandalını ortaya çıkardı...

İşte Ezgi isimli kişinin yaptığı o şikayet:

"Çengelköy'deki Yediren Adam'a gittik, biri kanser arkadaşımı kemoterapi sonrası hava aldırmak için. Biri midye yedi bizler de midye-kokoreç yedik. Yemez olsaydık! 6 kişi zehirlendik.

Hastanelerden serumlar aldık 3 gün işe gidemedik. Ve kanser hastası arkadaşım bir sonraki kemoterapisini alamadı o kadar kötü olduk ki..."

Ünlülerin reklamını yaptığı Çengelköy Kokoreçci'sinde 6 kişi zehirlendi iddiası! - Resim : 5

sikayetvar.com sitesine gelen bu şikayet sonrası İstanbul İl Sağlık Müdürlüğünün konuya el atması bekleniyor. Bir çok ünlü ismin reklamını yaptığı Yediren Adam'a insan sağlığı ile oynadığı gerekçesi ile soruşturma açılması an meselesi.

https://www.sikayetvar.com/yediren-adam