Ünye Sosyal Yayın Hayatına Başladı!

Ordu'nun Ünye ilçesinde yayın hayatına başlayan "Ünye Sosyal" Medya Grubu bölgenin yeni sesi olmak üzere ekibini kurdu ve faaliyetlerine başladı.

Ünye Sosyal Yayın Hayatına Başladı!

2023 ilk çeyreğinde fikir olarak temelleri atılan Ünye Sosyal, Temmuz ayı itibariyle medya faaliyetlerin, kesintisiz sürdürüyor.

Gazeteci Gülten Kodal ve Saliha Kuru önderliğindeki medya kuruluşu, öncelikle web sitesi ve sosyal medya faaliyetleri ile yola çıkarken; ekibin hedefi bölgede vasıflı bir gazete kuruluşu olarak yoluna devam etmek.

 Ünye Sosyal: "Gazeteciliğin Sorumluluğunu Biliyoruz"

İki kadın meslektaş yola çıkış hikayelerini şöyle anlattı:

"Daha öncesinde Ünye'de bazı yayın kuruluşlarında çeşitli görevler aldık ancak ne yazık ki bölgemizde gazeteciliğin gerekliliklerini yerine getiren çok az sayıda kuruluş var. Genel manada eline mikofonu alanın, telefonla iki kare fotoğraf çekenin 'Ben gazeteciyim' diye ortaya çıkması bu mesleği gerçekten severek yapanlara saygısızlık diye düşünüyoruz. Biz henüz az denilebilecek bir tecrübe ile de olsa inandığımız yolda kendimizi geliştirerek ve her şeyi resmi prosedürde yapma derdindeyiz. Halkın sesi olmak adına, gazeteciliğin sorumluluğu ile adımlarımızı sağlam basacağız. Ömümüzde ardımızda sağımızda solumuzda kimse olmadan yolumuza devam edeceğiz. Bize inanan, takip eden Ünye ve bölge halkımıza da teşekkürlerimizi iletiyoruz."

Ünye Liseler Mahallesi'ndeki ofis kurulumlarını tamamlayan ekip, başarıya odaklı bir hedefle çalışmalarını sürdürüyor.