Ve Ece Erken programdan gönderildi!..

Sunucu Ece Erken'in, sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu; aracına saldırı görüntülerini yayınlayarak "Gecenin bir yarısı evimizin önüne gelip, araçlarımıza zarar verenin kim olduğunu söylememe gerek yok sanırım..." demişti.

Ve Ece Erken programdan gönderildi!..

Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programının moderatörü Ece Erken'in bu sabah trafikten ötürü yayına geç geldiği bilgisi verilirken yayını uzun bir süre magazin yorumcusu Bircan Bali sundu ve haberleri yorumladı.

Yayına geç giren Ece Erken ise boşanma davası süren sevgilisinin eşinin dün sosyal medya hesabında yayınladığı görüntülere ilişkin "Şafak gereken açıklamayı yaptı. Ben hiç bir şey söylemeyeceğim. Arabalar onun. Konunun muhattabı kendisi. Ben çok yoruldum. İstifa ediyorum" ifadelerinde bulundu.

ECE ERKEN BEYAZ TV'DEN GÖNDERİLDİ!.. (VİDEO)

Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programının moderatörü Ece Erken; yaşadığı yasak aşk yüzünden programdaki görevinden oldu.

Boşanma davası süren Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile aşk yaşayan Ece Erken, geçtiğimiz haftalarda “9 ay önce dava açılmış ve ayrı evlerde yaşıyorlar. Aynı evde yaşayan, biriyle birlikte olmadım. Evler ayrı, ayrı bir düzeni kurmuş, boşanmaya karar vermiş, boşanma davası açmış, eşinden ayrı birisiyle birlikte oldum” ifadelerini kullanarak kendisini savunmuştu.

Ece Erken'in yaptığı “Evliliği bitmek üzere olan biriyle beraberim. 9 ay önce dava açılmış ve ayrı evlerde yaşıyorlar” açıklamasından sonra sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu, 27 Ekim tarihinden bir #tbt paylaşımı yaptı. Böylece Ece Erken’in “9 ay önce boşanma davası açıldı” ifadeleri yalanlanmış oldu.

Ve Ece Erken programdan gönderildi!..

Benan Mahmutyazıcıoğlu'nun dün aracına saldırı görüntülerini yalanlayarak boşanma davasının devam ettiği eşiyle aşk yaşayan sunucu Ece Erken'e tedbir kararı aldırması ise Ece Erken'i ekrandaki görevinden etti.

 

Konular Ece Erken