Vitor Pereira'nın planları alt üst!

Fenerbahçe’nin teknik patronu, Kayserispor deplasmanında ilk 11’de forma vermeyi düşündüğü golcünün milli takımdan moralli ve formda dönmesini bekliyordu, ancak hesaplar tutmadı.

Pereira'nın planları alt üst!
Skorer'den Senad Ok'un haberine göre antrenmanda Depay’la tartışan ve Çek Cumhuriyeti maçında kendi kalesine gol atan Hollandalı yıldız kariyerindeki son Avrupa Şampiyonası’nı da kaçırdı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira’nın, Robin van Persie planları bozuldu.

Portekizli hoca yaşanan krizi sona erdirmek adına Kayserispor ile pazar günü deplasmanda oynanacak maça Hollandalı yıldızla başlamak istiyordu. Ancak Van Persie’nin milli takım kampından daha moralli ve formda döneceğini düşünen Periara’nın hesabı tutmadı.

Tecrübeli golcü, Kazakistan ve Çek Cumhuriyeti ile oynadıkları maçlara yedek başladı. Kazakistan deplasmanında son dakikada oyuna dahil olan Van Persie, Çek Cumhuriyeti maçında ilk yarının sonlarında sahaya sürülürken, oyunun kırılma anlarında kendi kalesine gol atma şanssızlığı yaşadı.

Van Persie’nin, Çek maçı öncesi antrenmanda takım arkadaşı Memphis Depay ile yaşadığı ciddi tartışma da Avrupa medyasında geniş yer buldu. Bu gerilimin ardından deneyimli oyuncunun son dönemdeki durgun ve moralsiz hali kamuoyunda masaya yatırıldı.

Terraneo devrede

Son olarak Hollanda Milli Takımı, 2016 Avrupa Şampiyonası’ndan elenince Van Persie son önemli turnuva şansını da kaçırdı.

Hollanda Teknik Direktörü Blind, Van Persie ile ilgili gelen “Neden yedek?” sorularına ise “Fizik açıdan hazır değil” cevabı verdi. Sonuç olarak zaten morali bozuk ve formsuz bir şekilde milli takım kampına giden Robin van Persie bu yaşananlar sebebiyle İstanbul’a daha gergin ve formsuz şekilde dönüyor.

Sarı-lacivertli takımda teknik heyet ve Sportif Direktör Giuliano Terraneo yaşananlar nedeniyle devreye girme kararı aldı.

Vitor Pereira ve Terraneo, Hollandalı golcüyü Kayserispor maçına fizik ve moral açıdan hazırlamak için çaba harcayacak. Bugün takıma katılacak olan Van Persie’nin kısa zamanda toparlanması için yoğun bir çalışma yapılacak.

101

Kazakistan deplasmanında Hollanda Milli Takımı formasını 100. kez giyen Robin van Persie, Çek Cumhuriyeti karşısında bu sayıyı 101’e çıkardı. Maçta önce kendi filelerini havalandıran ardından da 2-3’lük skoru belirleyen tecrübeli oyuncu gol sayısını 50’ye yükseltti. 
Konular Spor Haberleri