Wesley ve Yolanthe'ye bebek şoku!..

Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau, doğal yollardan hamile kalamayınca tüp bebek tedavisine başvurdu. Fakat Cabau'nun iki denemesi de başarısızlıkla sonuçlandı.

Wesley ve Yolanthe'ye bebek şoku!..
Sabah'tan Bülent Cankurt'un haberi... Hollanda Milli Takımı ve Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder ile eşi Yolanthe Cabau'nun çocuk sahibi olacağı haberi, geçen aydan beri magazin basınının gündeminden düşmüyor. İlk kez Kasım ayının sonuna doğru Cabau'nun hamile olduğu yazıldı. Sonra bir yandan 'hamile' haberleri yapılmaya devam ederken, diğer yandan da hamile olmadığı yazılıp çizildi. Son olarak hafta sonu bir gazetede, Galatasaraylılar'ın güzel yengesinin hamile olduğu, hatta bir oğlunun olacağı haberini görünce bu bilmeceye son noktayı koymak istedim ve işin gerçeğini öğrendim.

TEDAVİ ÜÇ AY ÖNCE BAŞLADI

Şimdi bu konuyla ilgili bütün bildiklerinizi unutun çünkü hepsi yanlış. İşte en doğru bilgiler... Wesley Sneijder ile oyuncu-model eşi Yolanthe Cabau çocuk sahibi olmak istiyor; hem de öyle böyle değil. Ama maalesef şimdiye kadar bunu başaramamışlar. Ünlü çift, normal yolla çocuk sahibi olamıyormuş; onun için de bir tüp bebek merkezine gidiyorlarmış. Cabau, üç ay önce Anadolu Yakası'ndaki bir hastanenin tüp bebek merkezine gitmiş ve hamile kalmak için ilk adımı atmış. Ancak ilk denemede başarılı olamayan Cabau, bir ay ara verip tekrar denemiş. Ne yazık ki, ikincisinde yine anne olma hevesi kursağında kalmış. Çiftin vazgeçmeye niyeti olmadığını ve kısa bir süre sonra tekrar deneyeceklerini öğrendim. Umarım Allah tez zamanda gönüllerine göre verir. 
Konular Spor Haberleri