Yağmur Sarnıç: "Emre'nin farklı ilişkileri var"

Beyaz TV canlı yayınında karşı karşıya gelen Yağmur Sarnıç ve Emre Aşık gergin anlar yaşarken; Sarnıç boşanma aşamasındaki eşi, çocuklarının babası Emre Aşık hakkında tepki çeken iddialarda bulundu.

Yağmur Sarnıç: "Emre'nin farklı ilişkileri var"

Emre Aşık eşi Yağmur Sarnıç ile boşanma aşamasına kadar yaşadıklarını tek tek anlatırken; kendisine yöneltilen sorulara da yanıt verdi.

Emre Aşık, "Benim çok iyi giden bir ticaret hayatım vardı. Başında ablamların durduğu otel işletmem vardı. Ablamları darp etti, otelin başına geldi; ipler oradan sonra koptu. Hamileydi, bebeğimiz dünyaya geldiğinden sonra kendisine karşı gardım düştü. Beni uyaran dostlarıma rağmen ona güvendim. Benim iyi giden ticari hayatım kötüleşti. Ailem, arkadaşlarım herkes dağıldı. Üçüncü bebeğe hamile olduğunu ayrı olduğumuz dönemde öğrendim. Çocuklarımı almak için her türlü şeyi yapmak durumundayım ben de bir babayım. Hata yaptığıma inanıyorum. O video bu görüş günlerinden birinde çekildi. 15 günde bir görüş günüm vardı çok özlem çektim." ifadelerinde bulundu.

Ardından söz hakkını kullanmak üzere yayına bağlanan Yağmur Sarnıç, "Hamile olduğum dönemde otelde çalıştım; kazandım. Alengirli işlerini anlatırsam... Emre bana bunu yaptırtma. Çok ağır bir şey. Benim şahitlerim var. Bunu nasıl anlatılabilir ki? Şahitlerle elimizde ses kayıtları tutulmuş tanıkların beyanlarıyla Emre'nin farklı ilişkileri var. Normal bir ilişkiden bahsetmiyorum. Senin gibi bir adamı nasıl sevebilmişim ben?" şeklinde konuşunca program sunucularından tepki çekti.

"TRAVESTİLERİN İÇİNDE NE İŞİN VARDI ULAN?"

Yağmur Sarnıç'ın "Senin travestilerin içinde ne işin vardı ulan?" diye bağırması, stüdyoda tansiyonu bir anda yükseltti.